Marsel, çeyrek finalde veda etti

Marsel, çeyrek finalde veda etti

American Express İstanbul Challenger’da ana tablo mücadelesinin beşinci günü geride kalırken, korta çıkan Türk raketler rakiplerine yenilerek elenmekten kurtulamadı.

Tarabya’daki TED Spor Kulübü kortlarında düzenlenen American Express İstanbul Challenger’da teklerde yarı finalistler, çiftlerde ise finalistler netlik kazandı. İsviçreli Marco Chiudinelli’yi mağlup olan Marsel İlhan ve çiftlerde ortaklık Tuna Altuna ile Cem İlkel, turnuvaya veda etti.

Sırasıyla Sırp ve Belçikalı rakiplerini saf dışı bırakarak son sekize kalan İlhan, klasmanın 132. basamağındaki yer alan, turnuvanın 4 numaralı seribaşı ismi Chiudinelli karşısında istediği performansı sergileyemedi. İkinci servislerinden %34 ile puan çıkarabilen milli tenisçi, 72 dakika sonunda korttan 6-4, 6-2’lik setlerle yenik ayrıldı.

Bu maçın ardından sahne alan Altuna/İlkel çifti ise yarı finalde Fransız tandem Sadio Doumbia/Calvin Hemery’ye boyun eğdi. Altuna/İlkel ekibini 6-1, 7-6 ile geçen Doumbia/Hemery, yarın (17 Eylül Cumartesi) saat 16.00’daki final maçında Marco Chiudinelli/Marius Copil ikilisiyle kozlarını paylaşacak.

Bu yıl 68’incisi gerçekleşen 75 bin dolar toplam para ödüllü organizasyonda yarın çiftler finalinin yanı sıra Malek Jaziri ile Tobias Kamke ve Marco Chiudinelli ile Dudi Sela arasındaki tekler yarı final müsabakalarının da heyecanı yaşanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.