Marsel İlhan elendi

Marsel İlhan elendi

Marsel İlhan TEB İzmir Cup ilk turunda elendi

TEB İzmir Cup ATP Challenger Tenis Turnuvası'nda geçen senenin şampiyonu Marsel İlhan, ilk turda Ukrayna'dan Illya Marchenko'ya 2-1 yenilerek elendi.

Kültürpark Tenis Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen ve toplamda 47 tenisçinin mücadele verdiği 10. TEB İzmir Cup ATP Challenger’da ilk maçına çıkan milli tenisçimiz Marsel İlhan, Ukraynalı rakibi karşısında ilk seti 6-1 alarak 1-0 öne geçmesine rağmen sonraki iki seti  6-1 ve 6-4 kaybederek ilk turda elendi. Geçen senenin finalistlerinden olan milli tenisçimiz Cem İlkel ve Altuğ Çelikbilek ise ilk turu geçerek adlarını son 16’ya yazdırmasını bildiler.

Günün bir diğer karşılaşmasında korta çıkan ve geçen hafta ATP Challenger İstanbul’u kazanan turnuvanın 1 numaralı seri başı Malek Jaziri de Mısırlı rakibi Karim Mohamed Maamoun’a ilk turda elenmekten kurtulamadı.

Çiftler de heyecan sürüyor

10. yıl heyecanının yaşandığı TEB İzmir Cup’ta çiftler kategorisinde Cem İlkel/Mert Naci Türker ve Altuğ Çelikbilek/Sarp Ağabigün ekipleri çeyrek finale ilerledi. İlkel/Türker, Anıl Yüksel/Yankı Erel’i 6-2, 6-3; Çelikbilek/Ağabigün de Maxime Janvier/Stephane Robert’i 6-4, 6-3’le saf dışı bıraktı.

Toplam 64 bin Euro ödüllü turnuvanın tekler finali pazar günü Kültürpark Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.