MASKİ’DEN DERBENT’E 20 KM’LİK ALTYAPI

MASKİ’DEN DERBENT’E 20 KM’LİK ALTYAPI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Derbent Mahallesi’nde 20 kilometrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışması için proje hazırlıklarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı, Turgutlu’nun Derbent Mahallesi’nde sık sık arızalara ve tıkanıklara neden olan kanalizasyon hattını yenileme çalışmaları için proje hazırlıklarına başladı. 20 kilometrelik kanalizasyon hattı ile mahalledeki yeni yerleşim bölgeleri de sağlıklı altyapıya kavuşmuş olacak. MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı ile İller Bankası teknik personelleri mahallede ön etüd çalışması gerçekleştirdi.

“Mahallemiz sağlıklı altyapıya kavuşacak”

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon hattı yenileme çalışması için mahallede yapılan etüd çalışmasından dolayı çok memnun olduklarını belirten Derbent Mahalle Muhtarı Ruhi Başkurt, “Mahallemizde bulunan kanalizasyon hatları çok eski olduğu için sık sık tıkanmalara neden oluyordu. Ayrıca yollarda çökmelerde yaşıyorduk. Mahallemizdeki yeni yerleşim bölgesinde ise hiç altyapı yok. Yapılacak bu çalışma sayesinde kötü koku giderilecek ve mahallemiz sağlıklı altyapıya kavuşacak. Mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Şahsım ve mahallem adına altyapımızın yapılacak olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederim” dedi.       

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.