MASTERCAMP şimdi İzmir'de

MASTERCAMP şimdi İzmir'de

Kariyer Danışmanı ve çok satanlar listesinde yer alan ‘Başıma Bir İŞ Geldi’ kitabının yazarı Zuhal Gürçimen eğitim dünyasında 2008 yılından bu yana yürüttüğü faaliyetleri eğitim ve danışmanlık platformu MASTERCAMP çatısı altında birleştirdi.

“Odaklan, öğren, tasarla, öğret, geri bildirim al” anlayışıyla yola çıkan MASTERCAMP platformu, profesyonellere ve ikinci kariyerini hayata geçirmek isteyenlere yol gösterici olmayı hedefliyor.

Kariyer Danışmanı/Yazar Zuhal Gürçimen’in 20 yıllık profesyonel iş yaşamında edindiği deneyimler ışığında oluşturduğu Eğitim ve Danışmanlık platformu MASTERCAMP, bireylerin profesyonel yetkinliklerini, güncel ve hayata geçirilebilen özgün yöntemlerle ileriye taşıyor. Platformda yer alan eğitim programları, ikinci kariyerini hayata geçirmek isteğindeki profesyonellerin de yolculuğunu kısa ve etkili hale getirmeyi amaçlıyor. 

“Odaklan, öğren, tasarla, öğret, geri bildirim al” anlayışıyla yola çıkan eğitim ve danışmanlık platformu MASTERCAMP, kurum çalışanlarına ve bireylere yönelik eğitimler içeriyor. Eğitim programları arasında mevcut ve yeni kariyer analizi, yönetim danışmanlığı, liderlik programları, hitabet ve iletişim gibi başlıkların yanı sıra iş hayatında “storytelling (hikaye anlatıcılığı)” ile sunum becerileri yer alıyor.

MASTERCAMP’in akademik altyapısını, güçlü profesyonel deneyimle birleştirmiş ve eğitim içeriğini de bu süzgeçten geçirerek özgün şekilde geliştirmiş “usta” bir eğitmen ekibi oluşturuyor. Eğitim programlarında Prof Dr.Sinan Canan, Prof Dr. Uğur Batı, Gazeteci ve Televizyoncu Deniz Bayramoğlu, Söz Yazarı ve İletişim Danışmanı Sibel Algan, Yazar/ Kariyer Danışmanı Zuhal Gürçimen, Eczacıbaşı Holding Tüketim Ürüneleri Grup Başkanı Hakan Uyanık, Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO Burcu Kösem,  Fortune 2018 En Etkin CHRO ödülü sahibi Yasemin Merih Alparslan, Stilist Bener Hamamcı ve Müjdat Küpşi, Profesyonel İş İnsanı ve Akademisyen Dr. Öğretim Üyesi Murat Bolelli, Türkiyenin ilk Profesyonel Koçlarından Figen Küçükkoner Kırca, Eğitmen, Eğitmen Hasan Gümen ve Digital Medya Danışmanı Elif Türkmen gibi pek çok deneyimli isim yer alıyor. 

İstanbul merkezli olan Eğitim Platformu, 2019 yılı Şubat ayında İzmir eğitimlerine başlamıştır. İzmir çalışmalarını Mövenpik Otel evsahipliğinde gerçekleştiren Mastercamp, aynı zamanda kurumlara yönelik gelişim programları düzenlemektedir. 
  

ekran-resmi-2019-03-24-11.09.14.png
MASTERCAMP ’de aşağıdaki başlıklar yer alıyor:

‘İkinci Kariyer ve Yeni Bir Hayat İçin; Bildiğini tasarlamak ve anlatmakla ilgili özel dizayn edilmiş dersler, 
Bireysel Koçluğun Danışmanlıktaki etkileri
hitabet sanatı, 
bireysel imaj stil, 
Beynin çalışma prensipleri, 
İkna ve Karar verme, 
Liderlik, marka olmanın incelikleri, koçluk dersleri, 
Şirketlerde İnsan Kaynaklarının kalbini kazanmak, 
münakaşa etmeden münazara ve müzakere nasıl yapılır?, 
Dijital dünya artık bireysel markalaşmanın olmazsa olmazı mı?

img_0860-001.jpg

Zuhal Gürçimen Hakkında

Zuhal Gürçimen, eğitim danışmanlık şirketi faaliyetleri öncesinde aralarında Koç Holding, Reebok ve 18 yıl Eczacıbaşı Beiersdorf şirketinin de bulunduğu kurumsal şirketlerde 20 yılı aşkın süreyle finans, bilgi sistemleri ve insan kaynakları alanında çalıştı.

Tüm profesyonel yaşamı boyunca yazıyla ilişkisini sürdürdü. Dergi ve gazetelere yazdığı iş yaşamı ve insan kaynakları üzerine makaleler ve yaşam üzerine kaleme aldığı denemelerle, her zaman deneyimlerini yazı ile de paylaşma arzusunda oldu. “Başıma Bir İş Geldi” yazarın yayınlanan ilk kitabıdır. Halen Dünya Gazetesi’nde İŞ’te Topuk Sesleri isimli köşesinde yazmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.