MASTERLERİN FUTBOL ŞENLİĞİ BAŞLADI

MASTERLERİN FUTBOL ŞENLİĞİ BAŞLADI

Orta Anadolu Masterler Federasyonu’nun düzenlediği 4. Masterler Türkiye Şampiyonası Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in başlattı.

Değişik bölge ve illerinden gelen 7 takımın mücadele ettiği turnuva 10 Eylül 2017 Pazar günü oynanacak finallerle tamamlanacak.

Şampiyonada Bölgesel liglerinde dereceye giren İstanbul Küçükçekmece, İzmir Albayraklar, İzmirspor, Edirne, Adana Güneşi, Hatay ve Mersin Karacailyas Masterler takımları yer alıyor.

Aksaray Dağılgan Stadı’nda düzenlenen açılış törenine Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in yanı sıra il protokolünün tamamı, bazı ilçe belediye başkanları, siyasi parti, STK temsilcileri ve ticaret hayatının önemli isimleri de katıldı.

Açılış’ta Türkiye’nin değişik illerinden gelen Federasyon ve masterler kulüplerinin başkanları ile il protokolünün oluşturduğu takımlar arasında oynanan gösteri maçında Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Orta Anadolu Masterler Federasyonu Başkanı Cengiz Şanay’da sahaya çıktı.
Açılış töreninde konuşan Vali Pekmez Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönlü ve kalbi genç sporcuları illerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Pekmez; “ Her şampiyonada olduğu gibi buradan da tek şampiyon çıkacak. Önemli olan sporun kardeşliği birleştiriciliği noktasında buraya gelmeleri.  Yaşlarına rağmen bütün gençlerimize örnek olacak şekilde spora devam ettikleri içinde bütün takımlarımızı şampiyon ilan ediyorum. “dedi.

Açılış maçının ardından iki grupta tek devreli lig usulü ile birincilerin belirleneceği eleme grubu maçları başladı. Çekişmeli geçen maçları tribünleri dolduran Aksaray’lılar da zevkle izledi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.