MATRONS'da ünlüler yağmuru devam ediyor

MATRONS'da ünlüler yağmuru devam ediyor

IF WEDDING kapsamında Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy’u ağırlayan MATRONS büyük ses getirdi.

16 Ocak’da Hande Yener’e ev sahipliği yapan MATRONS standı, 17 Ocak’ta ise hem Türk Sanat Muüziğinin Divası Bülent Ersoy’u hem de tüm dünya listelerinde Billionare şarkısıyla bir numaraya yükselerek Bama Müzik Ödülleri’nde en iyi şarkıcı ünvanı alan Otilia’yı ağırladı.
 

KENDİSİ İÇİN KOSTÜM SEÇTİ
 

Uzun zamandır İzmirli hayranlarıyla buluşma fırsatı bulamadığını belirten Bülent Ersoy bu imkanı yarattığı için MATRONS markası ve Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kulu’ya teşekkürlerini sundu. Bülent Ersoy'un WEDDING fuarının gerçekleştirildiği Fuar İzmir’e geldiği andan itibaren attığı her adım olay oldu. Büyük bir basın ordusu tarafından takip edilen Bülent Ersoy, fuar standında uzun zaman geçirerek MATRONS koleksiyonunu yakından inceledi ve kendisi için sahne kostümleri seçti.


esat-aslan---otilia-bruma---ercan-kulu.jpg

OTİLİA BÜYÜK BEĞENİ ALDI
 

MATRONS koleksiyonunu moda takipçileriyle buluşturmak üzere İzmir’e gelen Otilia; MATRONS fuar standında hem sevilen şarkılarını seslendirdi, hemde mini bir defile sunumu gerçekleştirdi. Hayranlarına Türkçe hitap eden Otilia, sempatik ve mütevazi tavırlarıyla dikkat çekerken; MATRONS koleksiyonundan yakında çıkacağı dünya turnesi için özel parçalar seçti.
 

Haute Couture kalitesinde hazır giyim için: MATRONS
 

Tamamı el işçiliği ile hazırlanan MATRONS’18 abiye giyim koleksiyonunda kendiliğinden pullu dantellerin üzerine işlenen tüy, pul- payet ve çiçek işlemeleri göz dolduruyor. Balık model elbiseler ve uçuşan etekleriyle dikkatleri çeken tuvaletler için gümüş, bakır, pudra, cappucino ve gecelerin vazgeçilmezi siyah tercih edilmiş.Koleksiyonda; MATRONS için özel olarak üretilen kumaş ve desenli kumaşların yanı sıra, Fransız şifonları, tül ve saten kumaşlar, püskül, pul – payet- sim- detaylarıyla kombinlenmiş.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.