Mega proje sebebiyle taşınan pazar yerine Başkan Tekin'den ziyaret

Mega proje sebebiyle taşınan pazar yerine Başkan Tekin'den ziyaret

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı'nın mega projesi sebebiyle Muratbey Mahallesi'ne taşınan pazaryerine, ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

MEDYA EGE - Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı'nın mega projesi olan otopark ve meydan projesi nedeniyle Muratbey Mahallesi'ne taşınan pazar yerine ziyarette bulundu.

f7hplngwoaa4evx.jpg

Belediye meclis üyeleri ile birlikte, semt pazarında pazarcı esnafıyla bir araya gelen Başkan Tekin, pazar yerinin ücretsiz servis, alt yapı hizmetleri ve tezgahlar arasındaki genişlik gibi imkanlarını yerinde inceledi.

f7hpnqpwqaal7ox.jpg

Perşembe günleri kurulan ve 23 bin metrekarelik alana taşınan pazar yeri, sebze-meyve, giyim, şarküteri, kuruyemiş, yumurta ve köylü pazarını aynı zamanda tek alanda buluştururken geniş alanı ve ferah sokaklarıyla da öncekine nazaran oldukça fazla insanın bir arada alışveriş yapmasına olanak sağlıyor. Öte yandan Torbalı Belediyesi tarafından, pazaryerine ulaşımı sağlamak amacıyla ring seferleri düzenleniyor. Üç farklı noktadan saat 09.00'dan 19.00'a kadar yarım saatte bir kalkacak olan servislerden tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada ise; "Belediye Başkanımız Mithat Tekin, belediye meclis üyeleri ile birlikte perşembe pazarında tezgah açan pazarcı esnafımızı ziyaret ederek, meydan projemiz sebebiyle Muratbey Mahallesi'ne taşınan pazar yerinin ücretsiz servis, alt yapı hizmetleri ve tezgahlar arasındaki genişlik gibi imkanlarını yerinde inceledi" ifadelerine yer verildi.

6f407863-d446-4fa2-9cb8-c9f2158f74b9.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.