Mehmet Ali Demir, Diyarbakır İl Temsilciliğini ziyaret etti!

Mehmet Ali Demir, Diyarbakır İl Temsilciliğini ziyaret etti!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Temsilciliğine ziyarette bulundu. 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Zeynel Abidin Aktay, Genel Sayman Gamze Büyük ve Avrupa Başkanı Cem Karadağ ile birlikte Diyarbakır İl Temsilciliğini ziyaret etti.  Ziyaret sırasında açıklamada bulunan  Genel Başkan Yardımcısı Demir, seçimden seçime halkın arasında olanlardan olmadıklarını, oy toplamaya değil sevgi ve güven toplamak için yollarda olduklarını belirtti. 

whatsapp-image-2021-02-21-at-17.36.01.jpeg

Bizlerin Değişime inancı tamdır bizler inandık değişim devam ediyor. Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı olduğunu belirten Mehmet Ali Demir, gittikleri şehirlere yıllar önce bir hareketin oluşumu için geldiklerini ve yıllar sonra bu oluşumu Partiye dönüştürdüklerini insanların gözlerindeki o tebessümü gördüklerini o heyecanı o enerjiyi aldıklarını dile getirdi. 

whatsapp-image-2021-02-21-at-17.32.48.jpeg

Mehmet Ali Demir, "Vatandaşların bize olan ilgisi -sevgisi bizleri memnun ediyor, gurur veriyor. Türkiye’nin dört bir yanında ki gönül dostlarımız bize gönüllerini açtılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onları mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’nin içine düştüğü ekonomik kriz yüzünden halk zor günler geçiriyor. Esnaf siftah yapamıyor. Gençler işsiz, bir çok vatandaş işini aşını kaybetti. İktidar hala bunların farkında değildir. Bütün bunların çözümü ve tek adresi Türkiye Değişim Partisi olacaktır. Genel başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e inancımız tektir. Ülkemizi tekrar şahlandıracağına inanıyorum.  Türkiye’nin değişime ihtiyacı var ve bunun da tek yolu Türkiye Değişim Partisi'dir" açıklamasını yaptı. 
whatsapp-image-2021-02-21-at-17.28.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.