Mehmet Özdemir'den 24 Kasım mesajı!

Mehmet Özdemir'den 24 Kasım mesajı!

 TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özdemir mesajında şunları belirtti;

“Öğretmenler Günü Kutlu Olsun. 24.Kasım, geleceğimizin mimarları, en değerli varlığımız çocuklarımızı, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onlara; yaşama sevinci, topluma hizmet aşkı, vatan, bayrak, doğa sevgisi. Yüksek, evrensel, etik meziyetler kazandıran öğretmenlerimizin şeref günüdür.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK diyor ki; “Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en özverili ve saygı değer unsurlarıdır.” “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, Eğitimciden yoksun bir millet henüz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır.” “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır, ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.” “Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri Vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan ordusudur.”  

Sinop’tan Anamur’a, Edirne’den Ardahan’a vatanımızın her köşesinde, Yüce Türk Milletinin geleceği, çocuklarımızı, gençlerimizi ve her yaşta insanlarımızı aydınlık yarınlara taşıyacak, bilimle, fenle, sanatın her dalıyla buluşturacak, kardeşçe yaşama sevincini tattıracak, yardımlaşma, karşılıklı saygı ve sevgi anlayışını kazandıracak umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Bu yolda çaba gösteren öğretmenlerimize selam olsun.

Elleri öpülesi öğretmenlerimizin 24.Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, sonsuzluğa göçen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum."

                                                                                                                                                    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum