Melis Bilen'den “Pamuk Kalplim” 

Melis Bilen'den “Pamuk Kalplim” 

Melis Bilen İstanbul’da 9 yıl birçok yerde şarkı söyledi, son 1 yıldır da İngiltere’de yaşayıp sahne alıyor ve ilk kez Türkiye müzik dünyasına kendi şarkısıyla giriş yapıyor.

İlk profesyonel şarkısını geçen sene İngilizce olarak yayınlayan Melis Bilen, “Killed 2” adlı şarkının da söz ve bestesini kendisi yapmıştı. Melis Bilen bundan sonra daha çok Türkçe şarkılarla müzik yolculuğuna devam etmeyi planlıyor.  Söz ve müziği kendisine ait olan “Pamuk Kalplim” adlı şarkısını önce internet üzerinden yayınlayan Melis Bilen, ilgi görmesi üzerine şarkıyı profesyonel olarak kendi şirketinden yayınlama kararı aldı ve şarkının aranjesini Osman İşmen yaptı. 

Klip İngiltere’de Luma Film adlı yapım şirketi tarafından İngiliz bir ekiple çekildi. Cheshire’de bulunan 19.yüzyıldan kalma Peckforton Şatosu’nda çekilen ve masal gibi görüntülerden oluşan klipte Melis Bilen şatonun bahçesinde beyaz bir ata bindi ve ortaya masal tadında romantik görüntüler çıktı. “Robin Hood” ve “Sherlock Homes” filmlerinin de çekildiği Peckforton Şatosu, “Pamuk Kalplim” klibinde de tüm görkemiyle yer alıyor. 

Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliğini bitiren Melis Bilen yıllarca şan dersleri aldı ve sonra kendi tekniğini geliştirip kendisi de öğrencilerine şan dersleri vermeye başladı. Ayrıca kariyerinde şirketlere ses, nefes ve konuşma teknik workshopları verdi. Aynı zamanda Latin dansçısı olan Melis birçok dans festivalinde sahne de aldı. 2015’de Eurovision İsviçre Ulusal Finali'nde kendi bestesiyle yarıştı.  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.