Melisa'ya destek Sezen Aksu'dan

Melisa'ya destek Sezen Aksu'dan

Türk Pop müziğinin gelecek vadeden genç isimleri arasında yer alan Melisa'nın yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile müzikseverlerle buluştu.

Müzik eğitimine üç yaşındayken, Türkmenistan'da piyano dersi alarak başlayan ve ilerleyen yıllarda Royal Music Schools of Music için sınavlara giren Melisa Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu. Mezun olduğu üniversitenin halen Müzikal Tiyatro Sertifika programında eğitim almaya devam eden Melisa, yeni çalışması ‘Dizgin’ ile pop müziğe taze kan olacak.

Birbirinden iddialı üç şarkı içeren ilk projesi 'Yıldızlar' ile müzik dünyasında adını duyuran Melisa şimdi de sözleri Sibel Algan, müziği Sezen Aksu, düzenlemesi Ozan Bayraşa‘ya ait yeni şarkısı ‘Dizgin’ ile kariyerinde emin adımlarla ilerliyor.

melisa-kapak.jpg

Ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine yeni projesi için pozlar veren Melisa ‘nın klibini Erkan Nas çekti. 'Sadece iyi müzik yapmak şarkı söylemek istiyorum…Benim için kendimi ifade ediş biçimi müzik' diyen genç şarkıcı müzik eleştirmenleri tarafından duru vokaliyle Türk Pop Müzik kulvarının gelecek vadeden kadınları arasında bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.