Menderes Belediyesi'nden konsept proje: Müzik Park

Menderes Belediyesi'nden konsept proje: Müzik Park

Menderes Belediyesi Gümüldür'de Müzik Parkı hizmete soktu.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan’ın sosyal donatı çalışmaları devam ediyor. Özkan’ın talimatıyla Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gümüldür Fevzi Çakmak Mahallesi’ne yeni park kazandırıldı. Konseptin müzik olarak tasarlandığı ve Müzik Park adını alan park başta çocuklar olmak üzere vatandaşların büyük beğenisini topladı.

whatsapp-image-2023-09-11-at-10-16-25.jpeg

260 metrekare alana kazandırılan parkın duvarları konsepti itibariyle çalgılarla süslendi. Enstrümanların duvarları süslediği parka oyun alanının yanı sıra banklar yerleştirildi. Spor aletlerinin de alana kazandırıldığı parka çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları da yapıldı.

whatsapp-image-2023-09-11-at-10-16-26-1.jpeg

İlçenin gelişimine yönelik çalışmalara yoğun şekilde devam ettiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, "Menderes’imizde hem büyüklerin hem de çocuklarımızın rahatça vakit geçirebileceği alanlar yaratmaya devam ediyoruz. İlçe meydan çalışmalarımız başta olmak üzere Menderes’in farklı noktalarında yeni alan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız sosyal donatı alanlarını arttırmak. Bu kapsamda Gümüldür’e yeni parkımızı kazandırdık. Ekiplerimiz tarafından ilçemize kazandırılan yeni parkımız çok beğenildi. Bundan sonra da bu tür konsept projeleri ilçemize kazandırmak adına çalışmalarımızı sürdürecek, vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Müzik Park ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.