Menderes Belediyesi’nden Koronavirüs Önlemi

Menderes Belediyesi’nden Koronavirüs Önlemi

Menderes Belediyesi tarafından koronavirüsten korunmak için çalışma başlatıldı.

Menderes Belediyesi tarafından tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüsüne karşı ilçe genelinden dezenfektasyon çalışmaları başlatıldı. Virüsten korunmak için alınması gereken önlemlerle ilgili el broşürleri ve afişler de belediye tarafından bastırılarak vatandaşa dağıtılıyor.

Hassas çalışma

Temizlik işleri müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki belediye işletmeleri, parklar, okullar, dolmuşlar ve camilerde dezenfeksiyon çalışmaları arttırıldı. Özel olarak kurulan ekip tüm gün boyunca ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

0-(1)-082.jpg

Broşürlerle bilgilendirme

Evde sağlık hizmetleri kapsamında, hizmetten faydalanan vatandaşlar başta olmak üzere ilçedeki tüm vatandaşlara dağıtılan bilgilendirme broşürü ile koronavirüsten korunmaya yönelik yapılacaklar da anlatılıyor. Ayrıca bastırılan afişler de tüm okullar ve muhtarlıklara asılıyor.

0-255.jpg

Vatandaşlarımızın yanındayız

Çalışmayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Koronavirüs başta olmak üzere virüs ve bakterilere karşı önlemlerimizi arttırdık. İlçemizin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı dezenfeksiyon ekiplerimiz ilçemizin her noktasındaki çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Sağlık bakanlığımızın yayınladığı virüse karşı önlemlerle ilgili bilgileri de el broşürü ve afiş haline getirerek vatandaşlarımıza dağıtmaya başladık. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.