Menderes Belediyesi’ne kardeş şehir Troisdorf’tan anlamlı jest!

Menderes Belediyesi’ne kardeş şehir Troisdorf’tan anlamlı jest!

Menderes Belediyesi'ne, kardeş şehir protokolü imzaladığı Almanya'nın Troisdorf Belediyesi'nden anlamlı bir jest geldi. Almanya’nın Troisdorf kentinde bir meydana “Menderes Meydanı” adı verildi.

Nilda Altın Okay- Menderes Belediyesi ve Almanya'nın Troisdorf Belediyesi imzalanan kardeş şehir protokolünün ardından Troisdorf'tan anlamlı bir jest geldi. Almanya’nın Troisdorf kentinde bir meydana “Menderes Meydanı” adı resmi olarak verildi. Türkiye Cumhuriyeti Konsolosu Özkan Özcan ile Troisdorf Kent Ortaklıkları Birliği temsilcileri ve Şehir Ortaklıkları Komitesi Başkanı Katharina Gebauer’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta, ilçedeki Köln Stra Be/Von-Loe-Stra Be köşesindeki meydanın adı resmen “Menderes Meydanı” olarak adlandırıldı.

ft6lrlywqaasjez.jpg

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, konuya ilişkin paylaşımında "Almanya’nın Troisdorf kentinde bir meydana “Menderes Meydanı” adının resmen verilmesinin gururunu yaşıyoruz. Bu gururu yaşamamızda emeği geçen başta Troisdorf Belediye Başkanımız Alexander Biber’a teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Konsolosu Özkan Özcan ile Troisdorf Kent Ortaklıkları Birliği temsilcileri ve Şehir Ortaklıkları Komitesi Başkanı Katharina Gebauer’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta, ilçedeki Köln Stra Be/Von-Loe-Stra Be köşesindeki meydanın adı resmen “Menderes Meydanı” olarak adlandırıldı. Menderes Belediyesi ve Troisdorf Belediyesi olarak iki ilçe arasındaki ilişkilerin gelişmesi adına değerli Başkanım Alexander Biber ile çalışmalarımıza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

menderes-belediye-baskani-mustafa-kayalar-arazilere-tahsis-alamadik-959420-5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.