Menderes Spor Alanlarına Kavuşuyor

Menderes Spor Alanlarına Kavuşuyor

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.

 

Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde geri sayım başladı. Halı saha, basketbol sahası ve tenis kortlarının yer alacağı spor alanlarında çalışmalar devam ederken, spor alanlarının kısa süre sonra gençlerin hizmetine açılması planlanıyor.

5 mahallede çalışma

Spor Kompleksleri Projesi kapsamında Oğlananası, Tekeli ve Altıntepe Mahallelerine birer adet halı saha, Kemalpaşa’ya tenis kortu, Bulgurca’ya halı saha ve basketbol sahası, Cüneytbey Mahallesi’ne ise halı saha, basketbol sahası ve tenis kortu yapımı gerçekleşiyor.

Her şey gençlerimiz için

Çalışmalarda sona yaklaşıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Gençlerimize bir söz vermiştik. İlçemiz ne yazık ki halı sahası dahi olmayan bir durumdaydı. Spor yapmak için artık başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarının sözünü vermiştik. İşte bu sözümüzü de tutuyoruz. Gençlerimiz için modern spor komplekslerini Menderes’e kazandırıyoruz. 5 mahallemizde çalışmalar hızla ilerliyor. İnşallah kısa süre sonra gençlerimiz için spor komplekslerimiz hizmete girecek” diye konuştu.

998f38cd-1b26-4bc8-9b5a-46aa942b0fe5

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.