Menderes Tekstil’den anlamlı hareket

Menderes Tekstil’den anlamlı hareket

Menderes Tekstil’in mağazalar zinciri ve iç pazar ev tekstili markası olan Menderes Home, İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı yararına sosyal medya üzerinden tasarım yarışması gerçekleştirdi

Menderes Home instagram hesabı üzerinden düzenlenen, katılım için yaş sınırı veya profesyonellik şartı olmayan ‘Hayalindeki Deseni Yarat Biz Üretelim, Gelirini Behçet Uz Çocuk Vakfına Bağışlayalım’ sosyal sorumluluk projesi Türkiye çapında büyük ilgi gördü. Kanaviçe yapan teyze el emeği ürününün fotoğrafını, ressam tablosunu, bir ebru sanatçısı eserini gönderdiği yarışma da çok farklı kesimlerden katılım ve etkileşim oldu. Hatta yaptığı resmi gönderen çocuklar bile vardı. Pandemi döneminde hem renkli bir aktivite hem de Sağlık Bakanlığı’nın ‘Evinde Kal Türkiye’ kampanyasına destek olup sosyal proje ile farkındalık yaratmanın amaçlandığı yarışma da seçilen dört desen Menderes Tekstil’in, son teknolojileri ile donatılmış tesislerinde basılarak elde edilen gelir Behçet Uz Çocuk Vakfı’na bağışlandı. Sosyal medya kullanıcılarının beğeni sayısına göre sonucun belirlendiği yarışma, profesyonel ve amatör olmak üzere iki kategoride düzenlendi. Proje sonucu üretilecek ürünler sosyal medya kullanıcılarının beğeni sayısına göre belirlendi. Zuhal Yeşim Perçin, Gamze Bayram ve Sümeyye Bozağaç ve Banu Deniz Cengiz’in desenleri katılımcılardan en çok beğeniyi alan desenler oldu.

1-882.jpg

Dereceye giren tasarımlar çarşaf-nevresim deseni olarak belirli bir miktar basılarak, ürünlerin satışından elde edilen gelir, Menderes Tekstil Mağazalar Müdürü Mustafa Sayın tarafından İzmir Behçet Uz Çocuk Vakfı’na bağışlandı. Yarışmada dereceye girenlere hediye edilen tasarımlarının basılı olduğu nevresim takımı ve teşekkür plaketleri kargoyla ulaştırıldı. “Kampanya amacına ulaştığı için mutluyuz” diyen Menderes Tekstil Mağazalar Müdürü Mustafa Sayın, “Çocuklarımızın yüzünün güldüğünü görmek en büyük mutluluk. Küçükte olsa bunda katkımız varsa ne mutlu bize” dedi.

0-622.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.