Menderes'te çocuklar sünnet heyecanı yaşadı!
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, Cumaovalılar Derneği’nin düzenlediği 2. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde çocuklara hediyeler verdi, ailelerin sevincine ortak oldu.
MEDYA EGE- Toplumsal dayanışmayı ve kültürel değerleri yaşatmayı ilke edinen Menderes Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği etkinliklere aktif destek vermeyi sürdürüyor.
Bu kapsamda, Sünnet Şöleni’ne katılım sağlayan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, çocukların ve ailelerin bu özel gününde yanlarında yer aldı. Etkinlikte, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilirken, unutulmaz bir gün yaşamaları sağlandı.

Başkan İlkay Çiçek, program sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Cumaovalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği 2. Geleneksel Sünnet Şöleni'ne katıldık. Çocuklarımıza hediyelerini verip bu önemli günde yanlarında olduk. Gösterdikleri cesaretten dolayı çocuklarımızı kutlarım."






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.