Menderes’te İftarlar Bir Başka Güzel

Menderes’te İftarlar Bir Başka Güzel

Menderesliler, Menderes Belediyesi’nin düzenlediği iftar sofralarında bir araya geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da,  Menderes’te vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Menderes Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Menderes 19 Mayıs Stadı önünde yer alacak iftar sofraları her gün bin 500 kişiyi ağırlıyor. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soyl’unun da katıldığı iftar sofralarının misafiri AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya oldu. Kaya, Başkan Soylu ile birlikte vatandaşlara kendi elleriyle yemek dağıttı.

Bir ve beraberiz

Açılan orucun, edilen duaların ardından konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak bizim dönemimizde başlattığımız iftar sofralarımızı bu yıl da sürdürüyoruz. Her akşam 19 Mayıs Stadımız önünde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Her gün bin 500 kişilik iftar sofralarımızda bir ve beraber oluyoruz. Sadece ilçe merkezimizde değil, farklı günlerde farklı mahallerimizde de iftar sofralarımızı da kuracağız. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

Menderes’te ramazan ruhu

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da, Menderes’te Ramazan’ın ruhunun en güzel şekilde yaşandığını belirterek,  “ 11 ayın sultanı Ramazan Menderes’te en güzel şekilde yaşanıyor. Belediyemiz yaptığı Ramazan etkinlikleriyle vatandaşlarımıza Ramazan’ın ruhunu yaşatmayı sürdürüyor. Başkanımız Bülent Soylu’ya ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi. 

unnamed-278.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.