Menemen Belediyesi ve İzmir Bakırçay Üniversitesi protokol imzaladı

Menemen Belediyesi ve İzmir Bakırçay Üniversitesi protokol imzaladı

Menemen Belediyesi 'ne ait Kubilay Kültür Merkezi'nin İzmir Bakırçay Üniversitesine 25 Yıllığına Tahsis Protokol töreni yapıldı. 

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ, Rektör Yardımcıları Sn. Prof Dr. Tuncer ASUNAKUTLU ve Sn. Prof. Dr. Abdulkadir HIZIROĞLU ile birlikte Menemen Belediye Başkanı Sn. Serdar AKSOY’u makamında ziyaretlerinde Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy yönetiminde gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında Menemen Belediyesi’ne bağlı Kubilay Kültür Merkezi’nin İzmir Bakırçay Üniversitesine 25 yıllığına tahsisi oylanmış, Olağanüstü meclis toplantısında; İzmir Bakırçay Üniversitesi ile Menemen Belediyesi arasında imzalanacak olan protokol ile Ziraat Fakültesi’nin Menemen’de faaliyet göstermesine ilişkin görüşmeler yapılmıştı.

Meclis toplantısına katılım göstererek sunum yapan Rektör BERKTAŞ meclis üyelerinden destek alarak, Hem Menemen’e hem de İzmir'in kuzeyine farklı bir soluk getirecek iki fakülteyi kazandırabiliriz. Menemen merkeze sosyokültürel zenginlik getirecek, ekonomisine katkı sağlayacak, hem de tarım ve hayvancılık alanında ihtiyaçların karşılandığı bir kurumu kazandırma hedeflerinden bahsetmişti.

Menemen Belediyesi Kubilay Kültür Merkezi’nin 25 yıl süreyle İzmir Bakırçay Üniversitesine tahsisi belediye meclis tarafından uygun görülerek İzmir Bakırçay Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Kubilay Kültür Merkezi’nde faaliyete başlayacağı açıklanmıştı.

Tüm atılan bu adımlar sonucunda, gerçekleştirilen protokol töreni ile Menemen Belediyesi Kubilay Kültür Merkezi’nin 25 yıl süreyle İzmir Bakırçay Üniversitesine tahsisi gerçekleşmiştir.

Başta İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa BERKTAŞ ve Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy olmak üzere süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunar açılacak olan İzmir Bakırçay Üniversitesi Ziraat Fakültesinin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

0-243.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.