Menemen yeni bir markayla tanıştı

Menemen yeni bir markayla tanıştı

Menemen’in en kalabalık ailelerinden Karabalık Ailesi, “unlu mamuller ve patisserie alanında da  varım” dedi.

Yakup Unlu Mamuller adıyla Menemen Anadolu Caddesi’nde faaliyet gösterecek olan firma düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. İşadamı Hayrettin Büyüksu “Menemenliler’e sağlıklı ve hijyen ortamda güzel bir yer hazırladık. Hedefimiz markamızı başarıyla yaygınlaştırarak, tüketicimize pırıl pırıl ürünler sunmak” dedi.

Açılışa, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Başkan Yardımcısı Durmaz Bayraktar, Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Menemen Esnaf Odası Başkanı Ziya Demir, Menemen Minübüsçüler Odası Başkanı Lütfi Çember, Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Cançelik, İşadamları Zeki Turgut ve Mahmut Gökdemir muhtarlar ve yakınları katıldı.

açiliş-001.jpg
 
Yakup Unlu Mamuller İşletmecisi Ercan Karabalık, 130 metrekare alana sahip 70 kişilik mekanda unlu mamullerin yanısıra cafe olarakta hizmet vereceklerini söyledi. Paket servis hizmeti de verdiklerini, bölgedeki eksikliği hissederek hemen harekete geçtiklerini belirterek, “Yakup Unlu Mamüller Menemen Anadolu Caddesi üzerinde bölgeye hizmet edecek. Sabah 07.00’de hizmet vermeye başlayan Yakup Unlu Mamulleri’nde damak tatlarınıza hitap edecek şekilde özenle hazırlanan hamur işleri; deneyimli ekibimizin özverili çalışmaları ile sunulmakta. Simit, poğaça, börek, açmanın yanısıra sütlü ve şerbetli tatlılarda da iddialı olduğumuzu söylemeliyim. İkinci şubemizi de en yakın zamanda Aliağa’da açmayı hedefliyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.