Menemen’de İyi Parti’den ‘Dostça’ sert uyarı!

Menemen’de İyi Parti’den ‘Dostça’ sert uyarı!

İyi Parti Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı, sosyal medya hesabından ilçenin yerel yöneticilerine sert uyarıda bulundu. Mesajında isim vermeyen Karslı, ‘Yavuzca davranmaktansa, Yunusca uyarı. Tabi ki anlayana’ dedi.

Arif ÇAYAN / (ÖZEL HABER) - 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Menemen’de CHP ve Millet İttifakı adayı olarak seçimi kazanan Serdar Aksoy’un başkanlığı Menemen’de ciddi sorunlar yaratmaya devam ediyor. Başkan Aksoy’un, kendi başına aldığı iddia edilen kararlar, hem partililer, hem de vatandaşlar tarafından zaman zaman eleştiri konusu oldu.

İyi Parti Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı, önceki gün sosyal medya hesabında ‘Dostça Uyarı’ başlığıyla bir yazı paylaştı. Karslı, ‘Anlayana’ diye başladığı uyarılarında, ‘Zaferi kazanmak güçlü irade gerektirir’, ‘Danışmak, istişare etmek insanı her zaman yüceltir, isabetli kararlar aldırır’, ‘Takım çalışması başarının anahtarıdır’ cümleleriyle dikkat çekti.

Menemen yerel siyasetine bomba gibi düşün İyi Parti Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı’nın, Millet İttifakı adayı olarak Menemen Belediye Başkanı olan Serdar Aksoy’a olduğu ileri sürüldü. Aksoy’un, belediyeyi yönetirken ve kararlar alırken kimseye danışması konusunda yoğun eleştirilerinden birisinin de, seçim döneminde Aksoy ile birlikte Menemen’i dolaşan İyi Parti Menemen İlçe Başkanı Karslı’dan gelmiş oldu.

Siyasi kulisler, önümüzdeki süreçte bu tartışmanın devam etmesi halinde Millet İttifakının ilk fikir ayrılığının Menemen’de yaşanacağı iddialarıyla çalkalanıyor.

s.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum