Menemen’de Neler Oluyor?

Menemen’de Neler Oluyor?

Kabası biten inşaat giden Menemen Belediyesi Zabıta Ekipleri, inşaata sokmayanlar arasında, kavga.

Medya Ege- Başkan Aksoy neden Sessizliğini koruyor.

Menemen Belediyesi İmar ve Çevre Müdürlüğü görevlileri E. E, B. C. A, B. K, R. Ö, Memenen Belediyesi Zabıta Müdürü Ş.A. ile birlikte, şehrin göbeğinden yapımını devam eden inşaata denetime gittiler. 

Menemen’in merkezinde, kabası bitmiş inşaatta incelemede bulunmak isteyen belediye görevlileri, inşaatın içinde görevli olanlar tarafından engellendi. İnşaatın sorumluluğu taşıyanlar ve işini yapanlar, belediye görevlilerin denetim için inşaat alanına girmesini izin vermediler.

Kontrole gidilen inşaat alanındaki tartışma kontrolden çıkınca, belediye görevlileri ile inşaat görevlileri arasında arbede yaşandı. Arbede sonunda ise zabıta memuru İdris Binici darp edildi ve hastanelik oldu. Polisin olaya müdahale etmesiyle,  kent meydanındaki kavga bastırıldı.

Kavganın anı o esnada bir vatandaş tarafından cep telefonundan kameraya alındı. Ortaya çıkan kavganın sadece sözlü olmadığı,  sadece yumrukların konuşmadığı, iki el de silahla ateş edildiği iddia edildi.

Olaylara tanık olan Menemenli vatandaşlar, Menemen’de sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi bir durumun ortaya serildiğini, Menemen Belediyesi yapmak istediği kontrolden vazgeçmiş gibi, inşaat yetkilileri inşaat alanını kontrolden savaşarak korumuş gibi  inşaat devam ettiğini belirterek,  ‘Menemen de neler oluyor diye soruyoruz?’ dediler.

Öte yandan Belediye Başkanı Serdar Aksoy her bulunduğu ortamda işçinin ve çalışanın hakkını savunduğunu belirtirken, bu kavgada yaralanan personelin hakkını neden savunmadı. Hergün belediyeden İzmir medyasına çeşitli haberler gönderen Menemen Belediyesi neden bu olayı medyaya taşımadı ve sessziliğini neden koruyor. 

001-004.jpg

NOT: Bu fotoğraf kareleri o günkü kavgadan vatandaşın çektiği kamera görüntüsünden alınan
fotoğraflar kareleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.