Menemenspor'la ilgili flaş sahte imza iddiası!

Menemenspor'la ilgili flaş sahte imza iddiası!

TV35 'de yayınlanan Yunus Karakaya’nın sunduğu Doksan+5 programına Fikret Uzun ve Hakan Kutucuoğlu konuk olarak katıldı.

Programda Menemenspor hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Fikret Uzun,  "Ben Menemenspor’un üyesi ve kurucusuyum. 18 Aralık 2018 tarihinde 2.si yapılan olağanüstü bir genel kurula gittim. Gittiğimde Menemenspor sportif faaliyetler A.Ş adında bir şirkete devredildi.  2. Lig'de oynayan takımımın aktif ve pasif tüm haklarının teslim edileceğini öğrendim. Oraya gittiğimde her şeyden bilgisizdim. 42 dakika da kongre bitti ve Menemen'in geleceği olan takım alel acele devredildi. Menemen’in takımının aktif ve pasif olarak tüm haklarının devri usulsüzce yapıldı. Ayrıca devredilen şirketin de kurucusu Tahir Şahin. Tüzüğümüz de burada, devir ile ilgili hiçbir ibare yok, tüzüğe aykırı bir işlem yapıldı. Gizli saklı yasal olmayan çok işlem var" açıklamasını yaptı. 

++-028.jpg

Menemenspor'da yapılan usulsüz kongrelere dair açıklamalarda bulunan Fikret Uzun, kulüp başkanı Tahir Şahin'in yaptıklarını eleştirdi.  İzmir İl Emniyet müdürlüğü Kriminal Dair Başkanlığı'ndan alınan belgeyi canlı yayında gösteren Fikret Uzun, Menemenspor'un  resmi belgelerinde sahte imzalar olduğunu açıkladı. Alınan kararların yönetim kurulu çoğunluğuyla alınmayıp az sayıda bulunan imzaları sahte imzayla arttırdıklarını belirten Uzun, "4 kişiyle bir kararı alma hakları yok. Tamamen içten pazarlıklı bir ortamla Menemenspor kulübünün aktif ve pasif tüm haklarının teslim edildi" dedi.

Uzun programda, kongreler, meşru olmayan yönetim, hukuka aykırı olağanüstü kongre, kriminal raporuna göre sahte imzalar, yönetimde Menemenspor’a üye olmayan yöneticiler gibi birçok çarpıcı iddialarda bulundu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.