Merve Yalçın, YouTube trendlerde!

Merve Yalçın, YouTube trendlerde!

Son dönemin dijital platformlarda adından söz ettiren genç ismi Merve Yalçın'ın yeni teklisi "Seni Unuttum"da yayınlanır yayınlanmaz YouTube Trendlerde yerini aldı.

Son dönemin genç ismi Merve Yalçın, ürettiği içeriklerle milyonlarca takipçisine ulaşırken, bu başarısını müzik kariyerine de taşıyor. Sosyal medyaya ilk olarak Musical.ly ile giren Yalçın, daha sonra TikTok'ta güncel olarak 6 milyon takipçi sayısına ulaştı. YouTube'da 1 milyon, Instagram'da da 1.3 milyon kişi tarafından paylaşımları merakla beklenen Merve Yalçın, müzik yapmaya da devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır kariyer hedefinde müziği ilk sıraya taşıyan Merve Yalçın, arka arkaya yayınladığı tekliler ile de büyük beğeni topladı. Merve'nin yeni teklisi "Seni Unuttum"da yayınlanır yayınlanmaz YouTube Trendlerde yerini aldı.

Merve Yalçın, söz ve bestesi Koray Albayrak'a, düzenlemesi Özkan Meydan'a ait olan yeni teklisi "Seni Unuttum"u Remy Global etiketi ile 6 Mayıs'da tüm dijital platformlarda yayınladı. Genç şarkıcı "Seni Unuttum"un video klibinde yönetmen olarak Tahsin Güney ile çalıştı. İstanbul'un farklı yerlerinde çekilen video klip, bodycam tekniği kullanılarak hayata geçirildi.

Yaz boyunca çok sık duyacağımız şarkılar yayınlamaya devam edecek olan Merve Yalçın, dijital platformlardaki kitlesini müziğine taşıyan ve üreten genç bir kadın olarak yoluna devam ediyor.

541526.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.