Meteoroloji uyardı! İşte bu hafta İzmir'de hava durumu

Meteoroloji uyardı! İşte bu hafta İzmir'de hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul, İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Konya, Karaman, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak; Marmara'nın batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıkları kuzeybatı kesimlerde artacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege'de kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ'NDA HAVA NASIL OLACAK?

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. İç Ege'de yer yer pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHISAR °C, 9°C

Çok bulutlu

DENİZLİ °C, 14°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinde sağanak yağışlı

MANİSA °C, 11°C

Çok bulutlu

İZMİR'DE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? İZMİR HAVA DURUMU 

İZMİR °C, 11°C

Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

izmir_hava_6.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.