Metropol Spor Bayan Futbol Takımı destek bekliyor!

Metropol Spor Bayan Futbol Takımı destek bekliyor!

Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar Futbol 3. Ligi'nde mücadele eden Metropol Spor Bayan Futbol Takımı futbolcuları destek bekliyor.

TFF Bayanlar Futbol 3. Ligi'nde 4 yıldır mücadele eden Metropol Spor Bayan Futbol Takımı deplasman karşılaşmalarında mücadele eden takımlara TFF tarafından verilen yol ve konaklama ücretinin kesilmesi yüzünden zor zamanlar geçiriyor.
img_4826.jpg

TFF Bayanlar Futbol 3. Lig'de bütün takımlara yaptığı bu ödemeyi kesti ve sadece gruplarında ilk ikiye giren takımlara sezon ortasında veya sezon sonunda vereceğini duyurdu. 

img_6488.jpg
Metropol Spor'da dahil 3. Lig'de yaklaşık 120 takım bulunmakta çoğu takımın bu deplasman masraflarını karşılayacak gücü olmadığını vurgulayan Metropol Spor Takımı futbolcuları, "Bizim kulübümüzün sponsoru veya belediye desteği yok. Kulüp yönetimimiz TFF’den gelen bu ödenekle deplasmanlarımızı karşılıyor ve maçlara çıkıyorduk. Ancak TFF bu yıl bu ödeneği kesince kulübümüz çok zor durumda kaldı ve hiç bir yerden destek bulamadı. TFF'nin bu kararı yüzünden çoğu takım lige katılmama kararı aldı ve kapandı. Kulübümüzde yaklaşık 50 sporcusu bulunmakta. Eğer bir destek bulamazsak bizim kulübümüzde kapanacak ve diğer takımlardaki sporcular gibi hepimizin hayalleri ve emekleri çöpe gidecek. Ve belki de spor hayatımız bitecek. Bayan futbolu yıllardır hiçbir yerden destek bulamıyor. TFF'nin aldığı bu kararla bizi ve diğer kulüpleri büyük zorluklarla baş başa bırakıyor. Amacımız sesimizi duyurmak ve bir yerden destek bularak lige katılmak" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.