MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, Medya Ege'ye konuk oldu

MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, Medya Ege'ye konuk oldu

"Hemşehrilerimizle hasbihal yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Ali İhsan ÇİFTÇİ - Milliyetçi Hareket Partisi Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, Medya Ege'nin konuğu oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin uygulamaya başlattığı Askıda Ekmek uygulaması ve önümüzdeki yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan MHP'li Şahin, "Balçova'nın yerel yönetimi partimizin başkan adayına nasip olursa, vatandaşlarımızın sorunlarını yine onlarla hasbihal çerçevesinde yürüteceğiz" dedi.

7624baee-10fa-4b48-8289-4ff774890f87-001.jpg

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye Fırıncılar Odası'nın ekmeğe zam talebi üzerine tüm Türkiye'de uygulamaya başlattığı "Askıda Ekmek" projesini çarşamba günü uyguladıklarını söyleyen MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, herkesten olumlu yönde tepki aldıklarını dile getirdi. Bir çok kişinin bu kampanyaya destek verdiğini ifade eden MHP'li Şahin, kampanyaya destek vermek isteyenleri ilgili kurumlara yönlendirdiklerinin altını çizdi.

dd96eb3d-3f18-42cd-a9ce-9abf33464b92-001.jpg

Yerel seçimler hakkında partisinin ilçedeki stratejisini karşılıklı diyalog aracıyla sürdüreceğini söyleyen MHP Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin, ilçenin en büyük sorununun düzensiz yapılaşma olduğuna dikkat çekti. Balçova'nın en önemli ana caddesi olan Ata Caddesi'ndeki düzensizlik yüzünden esnafın iş yapamadığını belirtti. Şahin, "41 yıldır Balçova'da yerel boylamda yapılaşmanın çok düzensiz olduğunu görmekteyiz. Ana caddelerimiz Balçova'nın trafiğini kaldırmıyor. Alternatif yollar açılması gerekiyor. Bunun yanında 4-5 metre genişliğindeki kaldırımlar yolu daha da daraltmakta ve cadde üzerinde dükkanı olan esnafımızın işyeri önüne alışveriş yapmak için gelen araçlar park edemiyor. Bu da esnafı oldukça zor durumda bırakıyor. İlçemizde bulunan büyük AVM'ler dolayısıyla ilçedeki esnafın yüzde 30'u kepenk kapatmış durumda. Esnaf bu şikayetleri bizzat tarafımıza bildirdi. Bu da onların bizi umut kaynağı olarak gördüğünün bir kanıtıdır" açıklamasında bulundu.

img_9431.jpg

"Centilmenlik sözleşmesi yapılmalıydı"

Esnafın Alışveriş Merkezleri dolayısıyla çekmiş olduğu sıkıntının çözümü için daha önceleri çalışma yapılmamasına tepki gösteren MHP'li Şahin, "AVM'ler dolayısıyla esnafın kepenk kapatmasına çözüm hiç düşünülmedi. Bu alanlara yapılan AVM'ler ile ruhsat kesilmeden önce bir centilmenlik sözleşmesi yapılmalıydı. Bu sözleşmeler kaydıyla bir havuz oluşturup aktarılan para esnafımıza peyder pey dağıtılarak cansuyu olarak paylaştırılabilirdi. Biz de yerel seçimlerde bu konuları gündemimize alarak esnafın nabzını bu yönde tutacağız" dedi.

"CHP'li belediyeler yurt dışı yerine CHP'li belediyeler ile kardeş olsun"

CHP'li belediyelerin yurt dışındaki belediyelerle kardeşlik antlaşmaları yapmasını eleştiren Fazıl Şahin, "CHP'li belediyeler yurt dışı yerine CHP'li belediyeler ile kardeş olsun. Yurttaki kendi partisindeki belediyeler ile kardeş olmaktansa neden yurt dışındaki belediyelerle kardeş belediye oluyorlar?" dedi.

"MHP'li belediyeleri örnek alarak çalışacağız"

Yerel seçimlerde Balçova'yı kazadıklar takdirde MHP'li Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Aliğa Belediyesi'ni örnek alarak çalışacaklarını söyleyen Fazıl Şahin, "Atalarımızın sözü olan 'Ne kadar bilsen de bir bilene sor' sözüne istinaden partimizin yönettiği belediyeler olan Manisa Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi'nin uyguladığı stratejileri kendimize örnek alacağız. Vatandaşlarımız ve esnafımızla hasbihal içersinde bulunacağız" sözlerine yer verdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.