MHP İzmir İl Başkanı Şahin: "Tatil bitti"

MHP İzmir İl Başkanı Şahin: "Tatil bitti"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatının yeni il başkanı Veysel Şahin’den ilk açıklama geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatının yeni il başkanı Veysel Şahin’den ilk açıklama geldi; “Tatil Bitti. Öğretmen belli, müfredat belli… Bize düşen de sadece sınava çok iyi hazırlanmaktır.” dedi.”

Dün parti teşkilatında yapılan heyecanlı  devir teslim töreninden sonra il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla toplantı yapan MHP’nin yeni il başkanı Veysel Şahin’den gelen ilk mesaj “tatil bitti” oldu. 

Hedef belli

Parti teşkilatında bugüne kadar görülmeyen coşkulu bir kalabalık önünde yapılan devir teslim töreninden sonra göreve hızlı başlayan İl Başkanı Veysel Şahin dün ilk önce otuz ilçe başkanıyla sonrada yeni il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ilk toplantıda ilçe başkanlarının dilek ve beklentilerinin neler olduğunu dinleyen Şahin yaptığı konuşmada “Güçlü teşkilatlarla yola çıktığımı zaten biliyorum. Hepinizi çok yakından tanıyor, imkânsızlık ve yoklukları nasıl yendiğinizi biliyorum. Şimdi önümüzde yenmemiz gereken başka zorluklar da var. Yerel Seçimlerin tüm yükünü birlikte omuzlayacağız. Bu yolda hiçbir dava arkadaşımdan vaz geçememem. Birliğimizden doğan kuvvetle her türlü zorluğu aşacağız. Şimdi yola koyulma vaktimiz geldi. Tatil bitti. Öğretmen belli, müfredat belli… Bize düşen de sadece sınava çok iyi hazırlanmaktır” dedi. Katılımlarından dolayı tüm ilçe başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür eden Şahin, ilçe ziyaretlerine de en kısa zamanda başlayacağını vurguladı.

Atatürk değerleri

İlçe Başkanları ile yaptıkları toplantıdan sonra da yeni il yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya gelen başkan Şahin,  yeni dönemde nasıl bir çalışma metodu izleyeceklerini anlattı. Şahin, bugüne kadar birlikte taşıdığımız yükü artık hedefe ulaştırmamızın vakti geldi. Yerel seçimlerde liderimiz ve genel merkezimizin bizlere vereceği görevleri hep birlikte en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Teşkilat birikimlerinize ve Türk Milliyetçiliği tavrınıza güveniyorum. Yeni dönemde siyasetin merkezi olan “insan ve insani” değerleri esas alacağız. Bu konuda da İzmir’de yaşayan ve yaşatılan Atatürk’ün değerleri zaten bizim siyasi ve fikri olarak hareket noktamızdır” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.