MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! 'Türkiye, milli bir direniş halindedir!

MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! 'Türkiye, milli bir direniş halindedir!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;
 
Biz nerede susup nerede konuşacağımızı bilecek akıl sahibiyiz. Boş lafa karnımız toktur. Kişi akıl ile yükselir bilgi ile büyür bu ikisi ile itibar görür. Bütün bu hürmet itibar içindir. Akılsız kişi bir avuç balçık gibidir. Türkiye’nin içine çekilmek istendiği anafora aklın nuru, aklın şuuru ile müdahale etmek başlıca görevimizdir. Kararmış emellerin yıkılması en başta okul akıl ile mümkündür. Ülkemiz çok cepheli bir mücadelenin tam ortasındadır. Türkye bir yandan sınır ötesi, bir yandan sınır içinde milli bir direniş halindedir.

14 Şubat günü Van’da teröristler HDP’li iş birlikçi milletvekillerinin araçlarına binip propagandaya cesaret etseler de güvenlik görevlerimiz bunlara haddini bildirmektedir. Türk devleti hainlerin ensesindedir.

ABD Suriye Irak’ta ne arıyor? Rusya çiçek böcek mi topluyor? Mustafa Akıncı’nın ifadesi Akdeniz’deki karanlık planların göstergesi değil midir? Milli bir duruşla taşın altına gövdemizi koymayalım mı? Küresel fitnenin tekerine çomak sokmayalım mı? Olan olmuş geçen geçmiş diyerek başımızı kuma mı gömelim?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.