MHP Narlıdere'den köy okuluna yardım

MHP Narlıdere'den köy okuluna yardım

350 öğrenciye mont ve bot yardımı yapan MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı, 10 öğrenciyi geziye götürecek, köy okulunu fotokobi makinası gönderecek.

350 öğrenciye mont ve bot yardımı yapan MHP Narlıdere İlçe Teşkilatı, 10 öğrenciyi geziye götürecek, köy okulunu fotokobi makinası gönderecek.

Çeltiksuyu Okulu’nda okuyan bütün öğrencilere mont ve bot yardımı yapan MHP İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin, sınavda başarılı olacak 10 öğrenciyi İstanbul veya İzmir’e geziye götüreceğini söyledi. 

Okul yönetiminin fotokopi makinesi ihtiyacını olduğunu belirtmesi üzerine Narlıdere İlçe Başkanı Keskin, talebin karşılanacağını söyledi.

MHP İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin, Çeltiksuyu Okulu’na yardım yapmak amacıyla başlattığı “Bir Bot, Bir Mont Kampanyası” temin edilen yardımları öğrencilere teslim etmek amacıyla önceki gün Bingöl’e geldi.

MHP İl Başkanı Nurettin Varol, İl Başkan Yardımcıları Şehmus Gürsaçtı ve Aziz Kılıçarslan ile birlikte Çeltiksuyu Köyü Okulu’na giden MHP İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü, Okul Yönetimi ve Köy Muhtarı Yücel Gürdeğir tarafından karşılandı. 

176c0d12-8c23-4c99-8c50-5ee146ed5fa9.jpg

Birlik ve beraberliğin pekişmesi için batı illerinden yapılan ziyaretlerin önemine vurgu yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü, “İçişleri Bakanlığının bu yıl başlatmış olduğu kardeşlik projeleri kapsamında 2 bin öğrencimiz bati illerini dolaştı. Batı illerinde çeşitli yardımlar ilimizi geliyor. Bu tür projeler kardeşliğimizi pekiştirdiği gibi sosyal sorumluluk çalışmalarını da arttırıyor. ‘Bir Bot, Bir Mont Kampanyası’ ile Çeltiksuyu Köyümüzden okuyan öğrencilere yardımlarını ulaştıran MHP İl Teşkilatı ve MHP İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin’e teşekkür ediyorum” dedi. 

Hem bedenleri hem yürekleri ısıtmak amacıyla sosyal sorumluluk projesi hazırladıklarını söyleyen MHP İzmir Narlıdere İlçe Başkanı Metin Keskin, “ Başlattığımız projeyi sağ olsun bütün herkes sahiplendi. Okulda okuyan bütün öğrencilerimize bot ve mont dağıtımı yapacağız inşallah. Montlarımız elimize ulaştı. Botlar korga şirketinde yaşanan sorun nedeniyle yarın buraya ulaşacak. Okul yönetimi tarafından bütün öğrencilerimize dağıtılacaktır. Bu mutluluğa ortak olmaktan dolayı gururluyum. Aynı zamanda 10 başarılı öğrenci ve 2 öğretmeni İzmir veya İstanbul’a geziye götürmeyi planlıyoruz. Sınav döneminden sonra öğretmenlerimizin belirlediği öğrencilerimizi bütün ihtiyaçları karşılanacak şekilde gezdireceğiz. Ayrıca okul yönetiminden fotokobi makinası isteği oldu. Notumuzu aldık en kısa zamanda Çeltiksuyu Köyü Okulumuza fotokopi makinamızı da göndereceğiz. Burada bizi ağırlayan ve desteklerini esirgemeyen MHP İl Teşkilatımıza, Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Göçüncü,  Köy İmamı, Muhtarı ve okul yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Program yardımların öğrencilere dağıtılması, plaket takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

38ba7a58-afc2-45da-8332-a664932095b5.jpg7d6b72af-c25e-4be9-b8ec-285d8ae1b08a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.