MHP'de Muhalifler Toplantı Sonrası Kararlarını Açıkladı

MHP'de Muhalifler Toplantı Sonrası Kararlarını Açıkladı

Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın ile mevcut Gaziantep Milletvekili olan MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ bugün gün içerisinde bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne muhalif olan eski milletvekilleri Sinan Oğan, Meral Akşener, Koray Aydın ile mevcut Gaziantep Milletvekili olan MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Ümit Özdağ bugün gün içerisinde bir araya geldi.

MHP’de olağanüstü kongre tartışmaları başladığında bir görüşme gerçekleştiren 3 isme bugün Özdağ'ın yanı sıra çağrı heyeti ve hukukçular da eşlik etti.

MHP'de muhalifler yargıtay açıklayıncaya kadar kongreye gitmeyecekler.

MHP'de genel başkanlığa aday olan muhalifler Yargıtay karar verene kadar olağanüstü kongreyi yapmama kararı aldı. Yargıtay yarın kararını açıklarsa haftasonu kongreye gidilecek

Muhalifler, yargıdaki süreç hakkında ortak strateji belirledi. MHP'de genel başkanlığa aday olan muhalifler Yargıtay karar verene kadar olağanüstü kongreyi yapmama kararı verdi. Yargıtay yarın kararını açıklarsa haftasonu kongreye gidilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.