MHP'de Şok İhraç Talebi!

MHP'de Şok İhraç Talebi!

MHP'de hiç beklenmedik zamanda ve beklenmedik yerden şok ihraç isteği!

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya'nın gözde tatil ilçelerinden Kemer'in Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün ihraç edilmesi için disiplin kuruluna sevk etti.

Uçak krizinden...

Belediye Başkanı'nın MHP'den ihraç edilmek istenmesinin gerekçesi de oldukça ilginç. Türkiye ve Rusya arasında bir yıla yakın zamandır kriz yaratan ve yeni yeni çözülmesi için adım atılan uçak krizinde olumlu tavır sergileyen Gül, düşen uçaktan paraşütle atlayan ancak Alparslan Çelik ve etrafındaki insanlar tarafından öldürülen Rus pilotun ailesine Kemer'de ev satın almayı teklif etmişti. Gül'ün bu davranışının ilçeye Rus turistlerin rağbet göstermesi amacıyla yaptığı düşünülüyor.

Kesin ihraç talebi

MHP disipline sevk ettiği Mustafa Gül'ün kesin ihracını istiyor. Öldürülen pilotun ailesine uçak teklifi parti içerisinde büyük bir kriz yarattı.

Rusya'nın Antalya Başkonsolosunu ziyaret eden Gül, Başkonsolos Alexander Tolstoptenko'ya öldürülen pilotun ailesine ev bağışlamak istediğini söylemiş, başkonsolosa da şeker ve tablo hediye etmişti. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Gül şu ifadeleri kullanmıştı: "7 ay süren Türkiye- Rusya krizinin ardından ilişkilerin düzeleceği yönünde görüşlerin bildirilmesi bizleri mutlu etmiştir. Kemer olarak bizim de çorbada tuzumuz bulunsun istedik. Devletimiz bu kadar turizmcinin önünü açmışken, biz de otelciler olarak jest yapalım diye düşündük. Kemer'deki oteller ile sivil toplum örgütlerinin imzası ile ölen pilotun ailesine Kemer'den ev verme kararı aldık. Bu tekliflerimiz kabul gördüğü takdirde hayatını kaybeden pilotun ailesini Kemer'de hemşehrimiz olarak görmek bizleri mutlu edecektir"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.