MHP'li Kalyoncu'dan CHP'li Altay'a sert sözler!

MHP'li Kalyoncu'dan CHP'li Altay'a sert sözler!

"Haddini aştın!"

Geçtiğimiz gün konuk olduğu bir TV programında tepki çeken açıklamalarda bulunan ve hakkında soruşturma açılan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay'a bir tepki de MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu'dan geldi. Kalyoncu yaptığı yazılı bir açıklamayla Engin'e sert sözlerle yüklendi.

İşte Kalyoncu'nun o açıklaması:

"CHP talihsiz bir parti. Sözcülüğünü yapan kişiler, insanî bakımından yoksun, kelâmın şehveti ile söz sarfeden lafazanlar. Engin Altay adındaki sözcüsü bir TV kamerası görünce şirazeyi yine şaşırıp sallamış.

 

 

Be adam sen kimsin, lakap takmaya kalktığın Türk Dünyasının Bilge Lideri kim! Edep, adap bilmezsin de, yanında "çizmeyi aşma Engin" diyecek bir dostun da yok mu?

Haddini aştın! Burada sözün uzamasına gerek yoktur.

CHP talihsiz bir parti. Türkiye'nin incisi İzmir'e işkenceci Nurettin Soyer ahfadı bir aday gösterdiler. Önce babanın suçu oğullarına geçmez dediler; ardından darbenin işkenceci savcısını büyük hukuk adamı ilan ettiler. Sorsan kendilerine "demokrat" derler. Bu demokrasi havarisi partideki mahud Engin de, Türk milletinin bağrından çıkmış Cumhur İttifakı liderlerine hücrede hesap sormaktan söz ediyor. Sen bir darbenin maşası mısın, milletvekili mi? Karar ver.

CHP talihsiz bir parti. Zavallı Engin, ettiği lafın altından kalkamayınca kıvırmaya başladı. Neymiş, "hücre, oy kabini anlamında" kullanılmış. Seni o hücrede sevsinler Engin.

Çevirsen de kurtarmaz seni. Bari bunca zaman partine oy veren halkıma saygı duysaydın. Onları mahçup edecek sözler etmeseydin.

CHP'ye oy vermiş kıymetli vatandaşların uyanması için bu saçmalıktan ders çıkarması gerekiyor. Susmayı da, konuşmayı da bilmezlere kendinizi temsil yetkisi vermekten bıkmadınız mı?

Adı halk olup halktan kopuk, kendilerince demokrat olup demokrasi anlayışından nasipsiz bu adamları şımarttığın yetmez mi?"

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.