MHP'li Karataş: "CHP'nin bölücü anayasasını unutmadık"

MHP'li Karataş: "CHP'nin bölücü anayasasını unutmadık"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “CHP ve HDP Anayasasını unutmadık. Bölücülüğün belgesi işte o anayasa taslağıdır. O rezalet tarihe geçmiştir” dedi.

 

Partisinin il yöneticileriyle yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen İl Başkanı Karataş, ikinci etap referandum çalışmaları için düğmeye bastı. Şehrin önemli noktalarına “EVET” standı kuran MHP İzmir il teşkilatı, son düzlükte afiş ve broşür çalışmalarıyla da yeni anayasayı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacak.

Referandumda “evet” kampanyası konusunda farklı faaliyetlerin de olacağı öğrenilen MHP İzmir’de hazırlık çalışmaları sürüyor. İl Yönetim Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulunan Karataş CHP ve HDP’nin başını çektiği eski anayasa taslağı hakkında konuştu. Karataş, “O taslak bölücülükle tarihe geçmiş bir taslaktır. MHP, liderimizin izin de tüm teşkilatlarımızla buna direnmiş, “Çözüm Süreci” denilen “Çözülme Sürecini” her türlü zorlu şartta karşı bugün imha etmiş ve ezmiştir. CHP ve HDP Federasyonu ve bölünmeyi getiren, Türklüğü anayasadan kaldıran bu rezaleti biz unutmadık. Tarihe geçtiler. Bölücülüğün belgesi, Cumhuriyetimize saldırının girişimi ve Türklüğü yok etmenin adımı olan işte o taslaktır. Fakat şimdi MHP Anayasası vardır. Türklük, Cumhuriyet ve Üniter Devlet Yapımız tartışmasızca yerini korumuştur. Bu da Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ve inan Türk Milliyetçilerinin her zorlu şarta karşı verdiği soylu mücadelenin zaferidir.” Dedi.

Yönetime Destek

Öte yandan çalışmalarda daha etkin olmak için genel merkez onaylı yönetim desteği alan il başkanı Karataş, yeni yöneticilerini tanıttı.  Karataş, “Şimdi daha güçlüyüz, sahada bu gücümüzü etkili kullanacağız, yeni ve eski arkadaşlarımızla çok iyi sonuç alacağız” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.