MHP'li Karataş, Tıp Bayramı'nı kutladı

MHP'li Karataş, Tıp Bayramı'nı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla kutlama açıklaması yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “14 Mart Tıp Bayramı” dolayısıyla kutlama açıklaması yayımladı. Karataş yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

 

"Bir ülkenin gelişimi her şeyden önce toplumun sağlıklı bireylerden oluşmasına bağlıdır. Ne mutlu ki Türk hekimleri Dünya’da aranan niteliklere sahip tıbbın bir çok alanında ilklere imza atmış durumda. Hayat kurtarmak gibi kutsal bir vazifeyi ve çok büyük bir sorumluluğu üstlenerek insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinen tıp çalışanlarımıza her zaman minnettarız.

Bu noktada birey, aile ve toplum sağlığının korunması için, modern tıbbın sunduğu bütün imkanları kullanarak her türlü bedensel, ruhsal rahatsızlık ve hastalığa karşı bütün önlemleri alıp mücadele ve tedavi hizmetlerini fedakarca sunan tüm hekimlerimize ve sağlık çalışanlarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.