MHP'li Karataş'tan 10 Kasım mesajı

MHP'li Karataş'tan 10 Kasım mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  vefatının 79. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karataş, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

Cumhuriyeti’mizin kurucusu Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü ebediyete intikalinin 79. Yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. 

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN Türk milletine bıraktığı ve emanet ettiği TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ Gibi Emsalsiz eser ilelebet korunacaktır.

Aziz Türk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü adına, yaşamış olduğu tüm zorluklara rağmen yılmadan yıkılmadan mücadele eden ve bu mücadelesi ile adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK hayatını milletine adamış eşsiz bir kişilik ve büyük bir komutandır. Şüphesiz ki o büyük komutanın en büyük eseri milli irade, milli devlet ve tam bağımsızlık ilkeleri üzerine kurulmuş olan TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’DİR. ATATÜRK’ÜN mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumlulukları ve gösterdiği hedefleri asla unutulmamalıdır. Dolayısıyla; Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü daha iyi anlamaya, onun bağrından çıktığı Türk milletinin esenliği yolunda verdiği muhteşem destansı mücadeleyi daha iyi tahlil etmeye ve günümüzde yaşadığımız her türlü zorluklara milli bir reçete olarak uyarlamaya gayret gösterilmesini temenni ediyorum. 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ:

 TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ kuran irade ve ilkelerle aynı inanç ve hedeflerle kurulmuş bir siyasi partidir. Bu sebeple ATATÜTK’ÜN ve kurduğu CUMHURİYETİN bütün değerlerini korumaya ve yaşatmaya kararlı olduğunu her türlü mücadeleyi vermeye hazır olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle; TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ kurarak bizlere emanet eden Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’Ü bir kez daha rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.

Kabri Nur Mekanı Cennet Olsun
Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.