MHP'li Koray Aydın İzmirlilerle Buluşuyor

MHP'li Koray Aydın İzmirlilerle Buluşuyor

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Eski Milletvekili Koray Aydın, 30 Nisan Cumartesi Günü İzmir Hilton Otel'de partililerle buluşacak.

Koray Aydın, saat 15.00'te Barbarospaşa Salonu'nda gerçekleşecek, “Ülkücü Gelecek ve İktidar için Büyük İzmir Buluşması” başlıklı toplantıda, MHP'nin geleceği ve iktidar vizyonuna ilişkin projelerini açıklayacak.

01 Kasım seçimlerinin ardından olağanüstü kongre çağrısı yaparak MHP’deki kongre sürecini başlatan ve Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan ve “Dava nöbetinde bir ömür” sloganıyla yola çıkan Koray Aydın, uzun süredir sürdürdüğü geziler kapsamında bugüne kadar 30 ili ziyaret etti.

950925ba-aaa3-45f4-87cf-ee193bd40e7d

Teşkilatın büyük desteğini arkasına alarak çalışmalarını sürdüren Koray Aydın'ın, yoğun bir katılımın beklendiği toplantıda olağanüstü kongre süreci, MHP’nin yeniden yapılanma süreci ve iktidar vizyonuyla ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

1 önceki kurultayda 441 oy alan Aydın, toplantıda partililere “Ülkücülerin onaylamayacağı uygulamalarla gönüllüleri kırma zamanı değil, kırgınlıkları dargınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakma zamanıdır. Zaman engin bir hoşgörü ve ülküdaşlık hukuku çerçevesinde gönüller fethetme zamanıdır. Zaman hiçbir ayrım gözetmeden ülküdaşlarımızı ve bütün Türk milletini kucaklama zamanıdır” felsefesiyle seslenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.