MHP'li Mert, İYİ Parti'ye katıldı

MHP'li Mert, İYİ Parti'ye katıldı

İyi Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu tarafından rozet takılan isimler arasında son yerel seçimlerde MHP listesinden Foça Belediye Meclis üyesi seçilen Osman Mert de yer aldı.

İyi Parti İzmir İl Başkanlığında gerçekleştirilen törene Müsavat Dervişoğlu ile birlikte İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yönetim kurulu üyeleri ve bazı ilçe başkanları da katıldı. Hayırlı olsun dilekleriyle tamamlanan töreninin ardından açıklamayı İyi Parti Foça İlçe Başkanı Ertuğrul Karanfil yaptı.

Ertuğrul Karanfil; “İyi Parti ailesi büyüyor. Son siyasal gelişmeler doğrultusunda demokratik haklarını partimizde çalışma yönünde kullanmak isteyen 9 arkadaşımızın bugün partimize katılışını yaptık. Aralarında ilk kez bir siyasi partiye üye olanda var, başka partilerde görev almışlar da. Sayın Grup Başkanvekilimiz kendilerine parti rozetimizi taktı. Seçimini İyi Parti yönünde yapan arkadaşlarımız İzmir’de, Foça’da, tüm ilçelerde hizmet vermeye geliyor. Hepsine hoşgeldiniz ve hayırlı olsun diyoruz” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.