MHP'lİ Osmanağaoğlu'dan sert açıklama!

MHP'lİ Osmanağaoğlu'dan sert açıklama!

Tbmm Plan Bütçe Komisyonunda Milli Savunma Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde konuşan MHP İzmir Milletvekili Osmanağaoğlu Tsk'ya "işgalci" demesini sert bir dille eleştirdi.

Konuşmasında "Tarihçilerimizin “Millet olarak medeniyette geldiğimiz en son nokta ordu olmaktır.” tespitini şairlerimizin “ardına çil çil kubbeler serpen ordu?” mısralarında heceleyebiliriz. Ardına çil çil kubbeler serpen” bu kutlu ordu Türk Ordusudur. Bu ordu; mazisi karanlık, geleceği meçhul düşüncesizlerin palavralarında ifade edildiği gibi, tarihin hiçbir devrinde ve dünyanın hiçbir yerinde işgal ve istila ordusu olmamıştır;  çünkü Türk Ordusu gerçekten de bir fetih ordusudur." ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu "Türk Ordusu, yeryüzünde nizam ve adalet adına çekilen kılıcın adıdır! İnsanı yaşatmaya memur bir anlayışla kalplere, vicdanlara hükmederek, dünyayı değerler dünyası haline getirmeye çalışan bir zihniyetin üniformalı kimliğidir" şeklinde açıklamada bulundu.  

Osmanağaoğlu'nun konuşmasından öne çıkan bazı bölümler ise şöyle:
“Ne zaman ki Vistül Irmağı’ndan bir Türk Atı su içecek; işte o zaman özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza kavuşacağız.” diyen Lehistanlılar’ın nezdinde bütün mazlum milletlerin sancağını selamladığı şanlı ordu şerefli Türk Ordusudur.

İşte bugün tarihin önümüze koyduğu engelleri bir bir kaldırarak o ihtişamlı yürüyüşe kaldığımız yerden devam edeceğiz. İşte; Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekâtları bu anlamda bir yürüyüşün yeniden başladığının habercisidir.

Bu kutlu yürüyüşü gerçekleştiren, binlerce yıllık şanlı mazisinden aldığı feyz ile karanlıkları yaran, ulvi ve asil gayeler ile Türk Milletini “Kızıl Elma” sına her gün bir adım daha yaklaştıran, gözlerinde umutsuzluğu varlığıyla umuda çeviren Türk ordusunun, Mehmetçiğimizin sonuna kadar yanındayız.

Bir Türk Milliyetçisi olarak, Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili olarak, Türk milletinin her onurlu mensubu gibi; Türk’e kalkan her hain ele kalkan olmaya, cephede boşalan her safı doldurmaya hazırız! Çünkü büyük Türk milletinin karakteri “ordu-millet” anlayışıyla şekillenmiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin şu ifadelerini tekrar hatırlatmak istiyorum: “Türk Milletinin harcı imanla karılmış, kızıl elma iradesiyle yoğrulmuştur… İnançlı Türk milleti yenilmez, Türkiye eğilmez güçtür… Bekamıza çamur sıçratanın bağrına mızrak olur saplanırız… "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.