MHP'li Osmanağaoğlu'ndan terör örgütü tepkisi!

MHP'li Osmanağaoğlu'ndan terör örgütü tepkisi!

MHP MYK Üyesi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, "Türkiye hedef ve eylem birlikteliği içinde olan terör örgütleriyle mücadele etmektedir" dedi.

MHP MYK Üyesi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptığı açıklamada şunları belirtti;

Türkiye hedef ve eylem birlikteliği içinde olan terör örgütleriyle mücadele etmektedir. Bu mücadeleyi itibarsızlaştırma gayreti içinde olmak, mücadeleyi sulandırmak, mücadeleyi sürdüren kamu görevlilerini zan altında bırakmak kabul edilemez, edilmemelidir.

Tamamı hukuk içinde olan; PKK/YPG ve FETÖ başta olmak üzere, terör örgütleriyle çok yönlü sürdürülen mücadelenin, milletimizin vicdanını rahatsız edici kararlar ile sulandırılması, makamı, pozisyonu, ismi, sıfatı ne olursa olsun, muhataplarını büyük bir vebalin altına sokmaktadır. 

Kırsalda başarılı operasyonlarıyla terör örgütü mensuplarına kök söktüren kahraman güvenlik güçlerimiz de yurt içinde ve yurt dışında terör örgütü mensuplarına nefes aldırtmayan devletimizin yetkili organları da takdiri hak etmektedir. 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak; terör örgütleriyle sürdürülen mücadelenin yanında, bu mücadeleyi sekteye uğratanların ise net bir şekilde karşısındayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.