MHP'li Şahin, “Birlik ve beraberlik içinde bunu da aşacağız”

MHP'li Şahin, “Birlik ve beraberlik içinde bunu da aşacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Dün akşam saatlerinde Suriye içinde bulunan insani gözlem noktalarındaki askerlerimize yapılan alçak saldırıyı kınadığını bildiren bir açıklama yaptı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Dünya acımasız bir savaş alanı halini almış durumda. Bilhassa Suriye dünyanın bu yüzünün en belirgin alanı olmuş durumdadır. İnsanlık onurunun yerle bir  olduğu, sivil, kadın, yaşlı ve çocukların büyük bir acımasızlık içinde kurban edildiği bu ülkede kan durmuyor. Acı ve gözyaşı durmuyor. İşte bunu engellemek ve insana insanca muamele etmek için görev yapan Türk askerlerii dün alçakça bir saldırıya uğramış 33 Şehit ve yaralılar vermiştir. Başımız sağolsun, Allah şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Ailelerine de sabır ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz.” Diyerek acıları paylaştığını söyledi.

Vatan Namusunu Koruyamayan Esad!

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, ayrıca “Ülkesini koruyamayan, vatan namusunu ona buna çiğneten Suriye’nin sanal rejimi bu saldırının karşılığını almaktadır. Canımızı yakanlara hakkettikleri cevabı veriyoruz, vereceğiz. Biz Türk Milleti olarak bunu yapan cani Esad’ı da ona sahip çıkanları da çok iyi biliyoruz. Türk Milleti bu zorluğu aşabilecek güçte bir millettir. Birlik ve beraberlik içinde bunu da aşacağız” diyerek günün birlik olma günü olduğunu vurguladı.

Bahçeli’nin Verdiği Nöbetteyiz!

 “Türk Milliyetçilerinin lideri Türklüğün aklı olan genel Başkanımız bu konuda çok net ifadelerle Devletimizin ve Muzaffer Ordumuzu yanında olduğumuzu bildirdi. Biz de liderimizin bizi görevlendirdiği nöbet yerimizde hazır kıta bekliyoruz. Türk Milletinin bu zorluğu aşacağını da çok iyi biliyoruz.”

İzmir Milli Birliğin Kalesidir

İl Başkanı Şahin son olarak, İzmir vurgusu yaptı; İzmir’in ve İzmirlilerin milli şuur ve milli birlik değerleri açısından son derece önemli bir şehir olduğunu da sözlerine ekleyen MHP İzmir İl Başkanı Şahin “askerimizin duacısıyız. Şehir olarak devletimizin ve milletimizin tek yürek olarak bu zorluğu aşacağını biliyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizin kalesi olan İzmir karakteri icabı gereken dirayeti gösterecek düşmana cephe gerisinde de imkân vermeyecektir.” Dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum