MHP'li Şahin: "CHP ve AKP sorunun; biz çözümün adıyız"

MHP'li Şahin: "CHP ve AKP sorunun; biz çözümün adıyız"

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin: "Gönlümüz ve aklımız İzmir’de"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Yerel Seçim çalışmalarını anlattı. Şahin, “otuz ilçemizde araştırma yapıyoruz. İzmir’i önce hemşehrilerimize soruyor, dilek ve beklentilerini alıyoruz. Bu konuda profesyonel destek alıyor ve Akademisyenlerle çalışıyoruz. Ulaştığımız sonuçlar aslında İzmir’in ve İzmirliler’in feryadıdır” dedi.

Yerel Seçim hazırlıklarını büyük bir dikkatle sürdüren MHP İzmir’de İl Başkanı Veysel Şahin tüm hedeflerinin İzmir merkezli bir hizmet anlayışı olduğunu söyledi. “Mademki gayemiz insanımıza en iyi şekilde hizmet etmektir,  öyleyse onun dilek ve beklentileriyle İzmir’in karakteristik özellikleri birleşmelidir. Hazırlıklarımızda önce buna dikkat ediyoruz. Otuz ilçemizle birlikte tüm şehrimizi masaya yatırıyoruz. Kamu araştırma sonuçlarıyla birlikte değerlendirmeler yapıyor ve seçim stratejimizi belirliyoruz” açıklamasını yaptı.

Şahin, “CHP ve AKP Sorun, MHP Çözümdür”

“Elde edilen sonuçlara bakılırsa İzmir ve İzmirliler hizmet alabilmek için artık feryat ediyor. AKP ve CHP’nin çekişmesi yüzünden hizmet alamayan hemşehrilerimizin gönlünde partimiz var. İzmir CHP durağanlığından ve AKP kısıtlamalarından bıkmış durumda. İzmir’e MHP’nin Üretken Belediyeciliği ilaç gibi gelecek” diyerek Büyükşehirde ve tüm ilçelerde iddialı olduklarını ortaya koyan İl Başkanı Şahin sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz vatan sevdalılarıyız, biz İzmir sevdalılarıyız. Vatanımız ve şehrimiz en güzel hizmetleri hak ediyor. Fakat CHP ve AKP’nin kayıkçı kavgası yüzünden İzmir hakkını alamıyor. Onlar sorunların biz ise çözümün adıyız. İzmir’e hizmet iradesini sadece MHP Ortaya koyar. İnsanımız da bunun farkında. MHP İzmir olarak Bizim gönlümüzde ve aklımızda sadece İzmir var. Hedefimiz belli yola çıktık” ifadelerini kullandı.

Şahin, “Güçlü Strateji” 

Yerel Seçimler için çok yönlü bir çalışma yürüttüklerini de söyleyen Şahin, “AR-GE mizde çalışan çok etkin bir kadro var. İzmir’in sorunlarını Çalışma komisyonları olarak tek tek inceliyor ve günlük tarama yapıyorlar. Çalışma Komisyonlarımız çok aktif durumda İzmir mercek altıda aldık. Dışarıdan da profesyonel destek alıyoruz. Çok güçlü bir stratejiyle harekete geçiyoruz” dedi.

Bulut, "Sonuç Alacağız"

MHP İzmir’in AR-GE’den sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut’ da yaptığı açıklamada “İl Başkanımızın talimatıyla bir aydır soluksuz bir çalışma yürüten güçlü bir ekibimiz var. Çalışma Komisyonları olarak görev alanlarında uzman arkadaşlarımız var. Çok İyi sonuçlar alacağız dedi.

MHP İzmir’in Çalışma Komisyonları ve görev alanlar da şu isimlerden oluşuyor;  MHP Çalışma Komisyonları İdari Sekreteri ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Komisyon Başkanı Hakan Yeşildağ, Eğitim ve Projelendirme Komisyon Başkanı Bekir Hastürk, Sosyal Medya ve İletişim Hilal Türköz, Gençlik ve Spor Komisyonu İbrahim Tanboğa  ve Hidayet Karuç, Kültür, Sanat ve Turizm Komisyonu Nalan İçöz, Sağlık Komisyonu Sevginur Küçükkurt, Kadın, Çocuk ve Aile Komisyonu Fulya Peynirci, Esnaf ve Ticaret Komisyonu Gülgün Canbuldu, Trafik ve Ulaşım komisyonu Ergün Çinici, Çevre ve Şehircilik Komisyonu Recep ali Coşkun, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Aktan Demir’e teslim edilirken, yeni birçok komisyon da önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.