Migrene iyi geliyor, tansiyonu düşürüyor...

Migrene iyi geliyor, tansiyonu düşürüyor...

Her yerde taşınabilen bu topların sağlığınıza mucizevi faydaları var.

Her yerde taşınabilen sağlığınız için mükemmel bir kaynak olan aynı zamanda da çevre dostu olan bu topların sağlığınıza mucizevi faydaları bulunmakta…


Küçücük bir topun sağlığımıza ne kadar faydası olabilir ki diye düşünmeyin. Bu toplar dolaşım sistemi hastalıklarından, tansiyon hastalıklarına kadar sağlığınıza çeşitli faydalar sağlıyor. 
 
İşte dikenli topların sağlığınıza olan faydaları…
 

Dolaşım sistemini düzenliyor  

Özellikle masa başı işlerde çalışanlar bütün günlerini oturarak geçiriyorlar. Özellikle iş yerlerinde sürekli topuklu ayakkabı giymek zorunda olan kadınlarda ilerleyen zamanlarda varis ve damar hastalıkları meydana gelebiliyor. Bu durumun en önemli nedeni bütün gün ayaklarınızı sıkışık bir ayakkabı içerisine sığdırmaktan ortaya çıkıyor.

Bunun sonucunda ilerleyen zamanlarda dolaşım problemleri meydana gelebiliyor. Ama artık çantanızda dikenli toplardan bulundurarak iş yerinizde ara ara ayaklarınızın altında bu topu gezdirebilirsiniz. Düzenli kullandığınız takdirde dolaşım sisteminizi güzel bir şekilde çalışacaktır.
 

Baş ağrısına ve migrene iyi geliyor 

Danimarka’da baş ağrısı ve migren hastası olan bireylerde dikenli top uygulamaları aldıktan sonra belirgin düzelme olduğu gözlemlenmiştir. Katılımcılar düzenli ilaçlarını almayı bıraktılar ve tedavilerin tamamlanması takip edildiğinde üç ayda yüzde 65’inde semptomlar azalırken bazılarında hiç belirtisi kalmadı.

Bu hastaların % 81’inin tedavi bitimini takip eden altı ay boyunca iyileşmiş ya da rahatlama yaşadığını bildirmiştir. 
 

Tansiyonu düşürüyor 

Yüksek tansiyon günümüzde çok yaygın bir hastalık oldu.  Birçok nedenden dolayı meydana gelen yüksek tansiyonu dikenli topla düzene sokabilirsiniz.

Yapılan araştırmalar sonucunda çok stresli ortamda çalışan kişilerin dikenli ayak masajı sonrası daha az kaygılı olduklarını ve kan basınçlarının düştüğü, dolayısıyla tansiyonlarının dengede olduğu görülmüştür.
Ödemi azaltıyor( özellikle hamilelerde)

Ayaklarda ve ellerde oluşan şişme özellikle gebe kadınlarda çok fazla görülüyor.  Ayaklara dikenli topla masaj yaparak ödemi ve vücuttaki şişliği yok edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.