Millet İttifakı Foça'da sahaya indi!

Millet İttifakı Foça'da sahaya indi!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça İlçe Örgütü Millet İttifakının Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz için mitingi andıran bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Demokrasi Meydanı civarındaki parti binasında toplanan yüzlerce partili Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na birlikte yürüdü. Ellerinde destek pankartlarıyla Sevgi caddesi ve Aşıklar yolunu kateden yürüyüş konvoyunda CHP’li mevcut Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP Menemen Belediye Başkan Adayı Serdar Aksoy, CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İyi Parti Foça İlçe Başkanı Yasemin Görgeç, eski belediye ve ilçe başkanları, bazı CHP İzmir İl yönetim kurulu üyeleri, mazeretleri olanların dışındaki belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na Millet ittifakını oluşturan CHP ve İyi Parti’nin çelenkleri sunuldu. Sunumun ardından CHP İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Görgeç, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Başkan Adayı Fatih Gürbüz birer konuşma yaptılar.

Baran Gezmiş Yıldırım 28 Ocak’ta parti meclisi’nin yaptığı atama sonrası birlik beraberlik içinde hareket etmeye devam ettiklerini, aday adaylarından yönetim, kadın ve gençlik kolları üyelerine ve Başkan Gökhan Demirağ’a kadar herkesin ilçede parti bayrağını bir kez daha dalgalandırmak için yola çıktığını söyledi.

İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Görgeç CHP ve İyi Parti Genel Başkanlarının işbirliği kararı doğrultusunda CHP’li Foça Adayını destekleme kararı aldıklarını belirtti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise 15 yıldır ilçede onuruyla, şerefiyle görevini yürüttüğünü, CHP Genel Merkezi’nin aday tercihine saygılı olduğunu, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ve yarışın devam ettiğini vurguladı. Demirağ; “CHP’de demokrasi bitmez. Önemli olan budur. Birlik beraberlik için Foça’da Fatih Gürbüz’le 7.kez bayrağı göndere çektirmeye hazırız. Kendisini yüreklilikle ve gönülden destekleyeceğiz. Atatürk’ün bize iki emaneti var. Biri Cumhuriyet, diğeri CHP ile birlikte yürümek. Onunla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Yolumuz CHP, gücümüz CHP, iktidar CHP olsun” dedi.        

Fatih Gürbüz’de heyecanlı olduğunu belirterek başladığı konuşmasını alkışlar arasında sürdürdü. Fatih Gürbüz; “Arkamda dağ gibi bir CHP örgütü var. Çok sevdiğim insanlar var. Foçalılar var. 6 dönemdir yıkılmayan CHP bayrağını 7.kez en yükseğe, zirveye taşıyacak olan CHP’de aday olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 11 aday adayı çıktık. Birbirimize bir tek kelime söylemedik. Yarış dedik yarıştık. Atama sonrası görüyorum ki hepsi yanımda. Kendilerine ve örgütüme teşekkür ediyorum. Sevgili başkanım Gökhan Demirağ ile birlikte çalıştık. Hakkını helal etsin.  Foçada sosyal demokrat bir belediyecilik yapacağız. Şeffaflık olacak, katılımcılık olacak, ortak akıl olacak. Çok proje üreteceğiz ve bunların hepsinin döngüsü Foça’ya olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum