Milli futbolcu Yokuşlu’dan özel açıklamalar!

Milli futbolcu Yokuşlu’dan özel açıklamalar!

Kariyerini İspanya’da sürdüren ve Fransa ile İngiltere takımlarının transfer listesinde yer alan A Milli Takım oyuncusu Okay Yokuşlu, açıklamalarda bulundu.

Yeni yıl dileğinin ülke ve dünyanın pandemiden kurtulması ve normal hayata geri dönmek olduğu söyleyen milli futbolcu Okay Yokuşlu, ailesi ile geldiği Çeşme’de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yokuşlu, şu ana takımında beklendiği kadar süre almadığını belirterek, “Daha önce yaşadığım bu sorun nedeniyle İngiltere’ye kiralık olarak gitmiştim. Bu sene de öyle bir durum yaşıyorum. Benimle ilgilenen Fransa liginden Bordo ve İngiltere’den West Bromwich Albion takımları var. Ben de kendim ve ailem için en hayırlı en doğru kararı vereceğimi düşünüyorum” dedi.

aca1e817-e97f-48c0-a85e-1008c4420a8b.jpg

Milli Futbolcu Okay Yokuşlu, ocak ayında transfer sezonu açıldığında uygun şartlar oluştuğu takdirde iyi bir seçim yapmak istediğini dile getirerek, “Türkiye’de birçok takımla adım geçiyor ama şu an için böyle bir gelişme yok. Böyle bir planım da yok. Şartlar bize ne gösterirse ona göre karar vereceğim” diye konuştu.

Kendisinin tam bir Çeşme hayranı olduğunu da sözlerine ekleyen Yokuşlu, kendisinin ve eşi Melisa Yokuşlu’nun İzmirli olduğunu, Çeşme’nin de hayatlarında ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak sözlerinin tamamladı.

e6723a70-70b9-4967-b8f1-1192a7fb48b1.jpg

Kaynak- Gündem Çeşme

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.