"Milli maçta Erdoğan'a yapılan protesto FETÖ'nün işi"

"Milli maçta Erdoğan'a yapılan protesto FETÖ'nün işi"

Selçuk Özdağ; “Milli maç öncesi yapılan protesto büyük bir ihtimalle FETÖ’nün yeni bir oyunu”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye-Ukrayna Milli maçı öncesinde bir kadın tarafından yapılan protestoya ilk tepki AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr.  Selçuk Özdağ’dan geldi. Özdağ yaptığı açıklamasında, “Türkiye – Ukrayna arasında oynanan milli maç öncesi Ukrayna’da bir bayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı göğsüne yazdığı “Killer Erdoğan” yazısıyla hem protesto etmiş, hem de hedef göstermiştir. Bu protestonun büyük bir ihtimalle FETÖ’nün yeni bir oyunu olduğuna inanıyorum” dedi.

selcuk-ozdag-feto-bu-7b5cce4641e41631a978.jpg

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Türkiye'nin Ukrayna ile deplasmanda oynadığı karşılaşma öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto eden FEMEN üyesi kadına yapmış olduğu açıklamayla tepki gösterdi. Yapılan protestoda Erdoğan’ın hedef gösterildiğini belirten Özdağ, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan neden hedef gösteriliyor veya gösterilsin? Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı’dır ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil etmektedir. 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gideceğiz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıkta yenemeyenler, vesayetçi uzantılarla yenemeyenler, darbelerle yenemeyenler şimdi de katiller arıyorlar. O bayanın göğsüne yazdığı Killer yani katil asıl kendilerini tarif etmektedir. Bunlar yeni tetikçiler, yeni kiralık katiller, yeni canilikler arıyorlar. Bunların hepsi egemen güçlerin tetikçisi ve sesidir” dedi.

PKK EŞİTTİR FETÖ’DÜR

Fethullahçı Terör Örgütüyle bir şekilde bağı olanların özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde hedeflerine ulaşamayınca Dünya’nın her yerinde Türkiye’ye karşı savaş açmış vaziyette olduğunu kaydeden Özdağ, “İster PKK ister FETÖ olsun bu iki yapı birbirinden farkı olmayan kandan rant devşiren terör örgütleridir. FETÖ Türkiye’de darbe girişiminde bulunarak Dünya’nın en büyük suçlarından birini işledi. PKK terör örgütü ise 40 senedir 50 Bin kişinin ölümüne sebebiyet verdi aynı zamanda da Türkiye ekonomisine büyük zarar verdi. Biri işgal etmek diğeri ise Türkiye’yi bölmek istedi. Milli maç öncesi yapılan bu protesto terör örgütleriyle sadece Türkiye’de değil Dünya’nın her yerinde mücadele etmek gerektiğini göstermiştir. Bu mücadeleyi de yeni lobilerle yapmamız gerekiyor. Dünya’nın her yerinde toplam 5 Milyon Türk vatandaşı yaşıyor. Bu 5 Milyon Türk vatandaşının Din, kültür, eğitim, ticari ve askeri ataşelerimiz, konsolosluklarımız,  başkonsolosluklarımız, büyük elçiliklerimiz tarafından örgütlenmesi gerekiyor. Meşru ve hukuki zeminlerde egemen güçlerin uşağı olan bu yapılarla mücadele etmeliyiz” diye konuştu.

EGEMEN GÜÇLERİN TETİKÇİSİ VE SESİDİR

FETÖ ve PKK terör örgütleriyle bir şekilde bağı olan ve destek veren kesimleri bu yapıların kirli yüzünü görmeye ve bağlarını koparmaya davet eden Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü, “Bir şekilde bağı olan kişi, sivil toplum kuruluşu veya sermayedarlar bu yapılarla bir an önce tüm bağlarını koparmalı ve terör örgütleriyle ilgili ne biliyorlarsa da anlatmalıdırlar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan neden hedef gösteriliyor veya gösterilsin? Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanı’dır ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni temsil etmektedir. 2019 yılında bir kez daha Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandığa gideceğiz. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıkta yenemeyenler, vesayetçi uzantılarla yenemeyenler, darbelerle yenemeyenler şimdi de katiller arıyorlar. O bayanın göğsüne yazdığı Killer yani katil asıl onlardır. Bunlar yeni tetikçiler, yeni kiralık katiller, yeni canilikler arıyorlar. Bunların hepsi egemen güçlerin tetikçisi ve sesidir. Tetikçilik sadece silahla yapılmaz, bir Milli maç öncesi bu şekilde ortamı germe niyetiyle hiç akla gelmedik metotlarla da yapılabilir. Bunun en bariz örneğini son yaşadığımız Türkiye – Ukrayna milli maçı öncesi bir kez daha şahit olduk. O nedenle Dünya’nın her yerinde bu yapılarla mücadele ederken Türkiye’ye sahip çıkacağız. Türkiye’nin kalkınmasına katma değer sağlayacağız. Türkiye’de bulunan tüm vatandaşlarımızı da bu iki terör örgütüne karşı duyarlı olmaya, öz eleştiri yapmaya, muhasebe ve muhakeme yapmaya davet ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tüm yetkililerine de gerek emniyetinden diyanetine kadar, gerek MİT’inden, askeriyesine kadar ve tüm kurumlarına varıncaya kadar, tüm kurumlarından STK’lara kadar, STK’sından 80 Milyon vatandaşımıza kadar herkesi bu terör örgütleriyle mücadele etmeye davet ediyorum. Çünkü bu yapıların elleri kanlıdır. Bu yapıların ikisi de faşisttir, Stalinist’tir, otoriterdir, vahşi kapitalizmin ürünleridirler. Bu nedenle Türkiye Ukrayna maçı öncesi yapılan protestoyu kınıyoruz. Altından semer vursanız eşek yine eşektir. Bunlar eşeklik yapmaya devam edecekler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’de bunları tek tek inlerinden bulacak ve çıkartacaktır. Dünya’nın neresinde olursa olsunlar Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunları Türkiye’ye getirtecek ve yargıda cezalandıracak güce sahiptir.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.