Milli sporcular Dünya Şampiyonasına Torbalı’da hazırlanıyorlar

Milli sporcular Dünya Şampiyonasına Torbalı’da hazırlanıyorlar

Japonya’da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına katılacak olan milli sporcular, kamp için Torbalı’yı seçti.

5. KUDO MMA Dünya Şampiyonası 30 Kasım-2 Aralık 2018 tarihleri arasında Japonya’da düzenlenecek. 4 yılda bir yapılan dünya şampiyonasına 48 ülkeden binlerce sporcu, Türkiye’den ise 6 milli sporcu katılacak. KUDO MMA’da Dünya ve Avrupa şampiyonu olan milli sporcular dünya şampiyonasına Torbalı’da hazırlanıyor. Aslanlar Spor Merkezi sahibi aynı zamanda KUDO MMA Federasyon Başkanı Göksel Aslan ile Aslanlar Spor Merkezi İşletmecisi, Federasyon Başkan Yardımcısı Betül Kaya tarafından ilçede ağırlanan milli sporcular burada yapacakları kampın ardından Türkiye’ye derece ile dönmek istiyorlar. 3 gün sürecek olan kampın ardından milli sporcular Japonya’da dünyanın dört bir yanından gelecek sporcular ile karşılaşacak. 

KAMPA 6 MİLLİ SPORCU KATILIYOR

Türkiye’de çok fazla tanınmayan KUDO MMA sporu her geçen yıl daha yoğun ilgi görüyor. Olimpiyat sporu olma yolunda hızla ilerleyen KUDO MMA sporunun Torbalı’da bilinirliğinin artması amacıyla milli takım kampının ilçede yapılmasını sağlayan Federasyon Başkanı Göksel Aslan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’e, KUDO MMA sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Torbalı’da yapılan milli takım kampına, W.M.M.A dünya şampiyonu Altın Kemer sahibi Murat Kemer, Kick Boks Türkiye 3.sü-KUDO MMA Türkiye şampiyonu Mücahit Sezer, Kick Boks Dünya 2.si-KUDO MMA Türkiye şampiyonu Tuğba Ün, KUDO MMA Türkiye Şampiyonu Hakan Doğan, KUDO MMA Türkiye Şampiyonu Cengizhan Özdemir, MMA şampiyonu-KUDO MMA Türkiye Şampiyonu Mıyrat Ovikyv katıldı. Milli sporcular antrenörler Ahmet Gündüz ve Metin Sezer gözetiminde yoğun bir antrenmanın ardından Torbalı’dan ayrılacaklar. 

HEDEF, TÜRK BAYRAĞINI EN İYİ ŞEKİLDE DALGALANDIRMAK 

Alt yapısı güçlü, Türkiye’nin en iyi sporcularının katıldığı milli takım kampının Torbalı’da yapılmasının ilçe tanıtımına da olumlu katkı sunduğunu dile getiren Aslanlar Spor Merkezi sahibi, KUDO MMA Federasyon Başkanı Göksel Aslan, “Amacımız gençlerimizi spora yöneltip kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Dünya şampiyonasında milli sporcularımızın elde edecekleri başarılar ile Türk bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak istiyoruz. Tüm WADA seminerlerini geçerek, Olimpiyat gözlemleyicilerinin teveccühünü kazanan bu branşta başarı getirmemiz halinde inşallah 2020 olimpiyatlarında KUDO MMA’in olimpiyatlara kabul edilmesi ile Türk bayrağını bu güzide branşı da olimpiyatlarda göreceğiz inşallah” diye konuştu.   

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.