Minik Fidanlar Karşıyaka Orman Fidanlığını Gezdi

Minik Fidanlar Karşıyaka Orman Fidanlığını Gezdi

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Karşıyaka Orman Fidanlığı’nın yürekleri ağaç ve orman sevgisi dolu minik ziyaretçileri vardı .

Karşıyaka Suzan Divrik Anaokulu’nun  öğrencilerinden oluşan 60 kişilik öğrenci gurubu öğretmenleri ile birlikte Orman Bölge Müdürlüğü yerleşkesi içinde bulunan Karşıyaka fidanlığını ziyaret ettiler.  İzmir Orman İşletme Müdürü Erdal Şahan ve Fidanlık Mühendisi Figen Bozdağlı eşliğinde fidanlığı gezen çocuklar ağaç ve bitki türlerini tanıdılar. Onlara ağacın ve ormanın önemimi anlatan İzmir Orman işletme Müdürü Erdal Şahan çocuklar nasıl bir ülkenin geleceği ise ağaç ve ormanda çocukların geleceği olduğunu dikilen her fidanın dünya gelen bir bebek gibi  korunması ve özenle yetiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Okul öğretmenlerinden Hatice Oral kendilerine böyle güzel bir imkanı sağlayan çocukların bitkileri ve ağaçları görerek dokunarak öğrenmelerini sağlayan İzmir Orman İşletme Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

İşletme Müdürü Şahan , çocuklara  geri dönüşümlü malzemeden yapılan kalem kutu ve kalemler hediye etti  daha sonra çocuklar  yerleşke içindeki oyun parkında gönüllerince eğlendiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.