MİNİK KARETECİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

MİNİK KARETECİLER BAŞARIYA DOYMUYOR

Küçük yaşlarına rağmen başarılarıyla Foça ve Aliağa’nın gururu olan minik karateciler Türkiye’ nin en köklü turnuvaları arasında yer alan Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda da kürsüye çıkmayı başardılar.

Biri altın biri gümüş madalya kazanan minikler turnuva kayıtlarından elde edilen gelirin Mehmetçik Vakfına bağışlanması dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe katkı da sunmuş oldular.Türkiye Karate Federasyonu’nun planlı faaliyet programında yer alan turnuva İstanbul Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 26 Ülkeden 1672 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Aliağa TANER EROL Fight Clup adına yarışan Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel 8 yaş bireysel erkek kumite +40 Kg.  Kategorisinde  2. olarak gümüş madalya, Aliağa Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Doğan Egecan Tercan ise 9 yaş bireysel erkek kumite +45 Kg. Kategorisinde 1. olarak altın madalya aldı.

Antrenörleri Taner Erol ve Kudret Yüksel’in hazırladığı sporculara Bilge Kaligrafi Atölyesi, Pınar Hukuk Bürosu, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı ile Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı da maddi ve lojistik destek sağladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.