MİSİAD Genel Başkanı'ndan İzmir'e sürpriz ziyaret

MİSİAD Genel Başkanı'ndan İzmir'e sürpriz ziyaret

MİSİAD genel başkanı Feridun Öncel İzmir’e sürpriz ziyarette bulundu. Ziyarette Ege bölge başkanlığı ve İzmir il başkanlığını ziyaret ederek yönetim ile bir araya geldi.

MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel’i Ege bölge başkanı Mustafa Efe Öncel, İzmir il başkanı Mustafa Üstün, İzmir il kadın kolları başkanı Melek Kamacı, Karşıyaka şube başkanı Ferhat Yüksel, Buca şube başkanı Burak Ağca, Gaziemir şube başkanı Rıdvan Teker, Manisa il başkanı Mehmet Sağlam, Genç MİSİAD İzmir il başkanı Onur Ekinci, Ege olay gazetesi imtiyaz sahibi Taner Kılıç ,Tayel Çelik Firması sahibi tayfur Koca ve çok sayıda üyeler karşıladı.

Yönetimle bir araya gelen Öncel açıklamalarda bulundu. MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, “Memleketçi, Sanayici, iş adamları derneği olarak 2014 yılı içerisinde 3,5 kardeşimizle kuruluşumuzu yaptık. Bugün itibariyle Türkiye genelinde 81 il ve ilçelerimizde teşkilatlarımız oluştu. Avrupa da 33 ülkede tabelamız asıldı gönül dostlarımız gönül almaya devam ediyor. 

Milli manevi, ahi evran zihniyetinde olan kardeşlerimizin artık ticarette aldatıcı olmadan dünya geneli ve Türkiye genelinde geçmiş dönemlerdeki tarihimizden atalarımızdan, Ahi evranın çalışmaları doğrultusunda ülkemize faydalı olacaklarına inanıyorum. Kültürümüzün, atalarımızın bize bıraktığı kültürlere yeniden sarılmamız gerektiğine inanıyoruz, çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Dedi

Ege bölge başkanı Mustafa Efe Öncel ise yaptığı açıklamada, Genel başkanımız ve heyetinin ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Genel başkanımıza ve heyetine teşekkür ederiz.

2019 yılında Egenin tüm illeri ilçelerinde MİSİAD bayrağı dalgalandırmak istediklerini kaydeden Mustafa Efe Öncel, "Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde açılmış olan MİSİAD'a katılım gün geçtikçe artıyor. Tüm iş insanlarını ailemize katılmak üzere davet ediyoruz"

"Ayrıca Ege bölgesindeki tüm iş adamlarımızı 23 Eylül’de Ankara’da yapılacak olan Ukrayna ile ekonomik ilişkileri ve iş imkânları toplantısına davet etmek istiyorum. Katılmanız bizi onurlandıracaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.